SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Robin van Persie İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin Van Persie ve ailesini taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yaptı.

Van Persie, pasaport kontrolünün ardından açıklamalar yaptı.

İşte Van Persie'nin ilk sözleri

"Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum, şu anda İstanbul'da olmaktan mutluyum. Fantastik bir taraftarın önüne çıkacam. Çok mutluyum.Dirk Kuıyt'la 10 yıldan beridir milli takımda oynuyorum ve eski arkadaşım onunla konuşma fırsatım oldu bana çok olumlu görüşler bildirdi. Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu taraftarının müthiş taraftar olduğunu söyledi. Bende taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Umarım onları hep mutlu edebilirim"
Van Persie daha sonra dışarda bekleyen taraftarları selamladı ve orada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe atkısıyla pozunu verdi.

'UMARIM BURADA BAŞARILI OLUR VE TARAFTARLARI MUTLU EDERİM'

"Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim çok etkilendim. Umarım taraftarlarımızı çok mkutlu ederim Benim için burada olmak bir gurur. Benim için en önemlisi burada olmam Fenerbahçe için çalışacam burada başarılı olmak istiyorum ve taraftarımızı mutlu etmek istiyorum"

Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 19:50'de gelen Persie ailesini, sarı-lacivertli taraftarlar coşkuyla karşıladı. Van Persie'nin taraftarlarla buluştuğu anlarda havalimanında izdiham yaşandı.Binlerce taraftar Sabiha Gökçen'e akın etti.

Sarı-Lacivertli taraftarlar Hollandalı yıldızı karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Yüzlerce fenerbahçe taraftarı coşkuyla ve tezahürat yaparak Hollandalı yıldızı karşıladı.

Van Persie uçağa binmeden önce eşi ve çocuklarıyla çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşmıştı.

Hollandalı yıldız oyuncu Londra'dan kalkan uçağa binmeden önce Fenerbahçe atkısını boynuna taktı. Robin van Persie'nin de eşi, Persie ailesinin uçağa binmeden önce son görüntülerini paylaşarak Fenerbahçeli taraftarlardaki heyecanı arttırdı.

Fenerbahçe resmi sitesi, gelişini böyle duyurmuştu.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler