SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Kevin-Prince Boateng ile görüşüyor!

Galatasaray'ın gözdesi Kevin Prince Boateng'in menajeri İstanbul'a geldi. Ancak menajer Sarı kırmızılılar'la değil, Fenerbahçe'yle görüştü.

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Transfer sezonunun açılmasıyla art arda yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde, sportif direktör Giuliano Terraneo'nun son olarak Kevin-Prince Boateng'in menajeri ile İstanbul'da transfer görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

Portekizli yıldız Nani'nin transferinin hemen ardından menajeri ile görüşülen 28 yaşındaki Boateng, Alman ekiplerinden Schalke 04'de forma giyiyor. Başarılı orta saha oyuncusunun kariyerinde Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa ve Milan bulunuyor. Alt kategorilerde Almanya Milli Takımı forması terleten Boateng, ardından milli takım tercihini Gana'dan yana kullanmıştı. Başarılı oyuncunun adı Galatasaray'la da anılıyordu.

Kırdemir, "Fenerbahçe, Boateng'i bitirdi"

FIFA Menajeri Marco Kırdemir twitter'dan yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe, Boateng'i bitirdi" dedi.

Sarı-kırmızılı ekipte Melo'nun durumunun belirsizliğinin ardından Boateng'in adı sık sık Galatasaray ile anılmıştı.

Boateng ise tatilini sürdürdüğü Ibiza'da, "Şu anda serbest bir oyuncuyum ve geleceğimi düşünmüyorum. Sadece ailemle birlikte yaptğım tatile odaklanmış durumdayım. Neler olacağını birlikte göreceğiz" açıklamasını yapmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler