SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi ön elemesinde birbirinden güçlü rakipler bekliyor.

Sezonu Galatasaray'ın ardında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zorlu rakipler bekliyor...

Devler Ligi'ne son olarak 2008-2009 sezonunda Luis Aragones yönetiminde Partizan'ı eleyerek giren sarı lacivertli takım sonrasında Aykut Kocaman yönetiminde Young Boys ve Spartak Moskova'ya elenerek Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonundan uzak kalmıştı.

2008-2009 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nden uzak olan ve şeytanın bacağını bu sezon kırmak için yeni bir teknik adamla anlaşıp çok önemli transferler yapan Fenerbahçe'yi zorlu bir yol bekliyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışına üçüncü ön eleme turundan başlayacak olan Pereira'nın ekibini bu turda bekleyen rakipler Shakhtar Donetsk, Ajax, CSKA Moskova, Club Brugge ve Monaco.

Sarı lacivertli takım üçüncü ön eleme turunu aşması halindeyse bu kez Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen Shakhtar Donetsk(üçüncü turda elenirlerse Sporting Lizbon), ve Ajax (üçüncü ön elemede elenirlerse CSKA Moskova) ile karşı karşıya gelecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler