SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emenike Yunanistan yolcusu

Birçok yıldız ismi eş zamanlı olarak kadrosuna katmaya çalışan Fenerbahçe’nin Yunanistan'daki rotası Olympiakos.

Birçok yıldız ismi eş zamanlı olarak kadrosuna katmaya çalışan Fenerbahçe’nin Yunanistan'daki rotası Olympiakos. Başkan Aziz Yıldırım ile yönetici Mahmut Uslu geçtiğimiz cumartesi günü Atina'da Pire ekibiyle masaya oturmuştu. Görüşmede ilk planda Luka Milivojevic'in transferi konuşulurken, sonrasında pazarlıklara Jimmy Durmaz da eklenmişti.

FİKİRLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Gelinen son noktada Milivojevic için 8 milyon euro isteyen Pire temsilcisine Fenerbahçe 6.5 milyon euro teklif etti. Kabul görmeyince Fenerbahçe bu kez teklifi 8.5 milyon euroya çıkardı ancak bu para karşılığında Milivojevic'in yanı sıra Jimmy Durmaz'ı da istedi. Olympiakos ise "İki futbolcu ve 11 milyon euro isteriz" cevabını verdi. Kanarya ise son olarak 8,5 milyon euro ve Emenike önerisini sundu. Daha önce Nijeryalı'yı istemeyen Olympiakos, yeni rakamlarla birlikte transfere sıcak bakmaya başladı.

ÜLKE MALİ KRİZDE

Öte yandan borçlarını ödeyemediği için iflas eden Yunanistan'daki ekonomik belirsizlik futbol kulüplerini de endişelendiriyor. 5 Temmuz’da ülkenin AB ile ilgili geleceğini belirleyecek bir referandum var. Kemer sıkma paketinin kabulüne ilişkin oylamada “Hayır” çıkarsa ülke Euro Bölgesi'nden ayrılabilir. Bunlardan etkilenen Olympiakos oyuncu satmaya sıcak bakıyor. Aynı sıkıntıdan dolayı kulüp Vitor Pereira sonrası 20 gündür yeni hocasını bulamadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler