SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van Persie'de mutlu son yakın

Sportif Direktör Terraneo ve yöneticiler, Manchester United’ın yıldız oyuncusu Robin van Persie’nin menajeri Cornelis Vos ile masaya oturdu. Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı forveti Adriano’nun Milan ile anlaşması nedeniyle rotayı Hollandalı yıldıza çeviren sarı-lacivertliler, sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Van Persie ile pazarlıkları son aşamaya getirdi

Yeni sezona fantastik bir kadro ile girmenin hazırlıklarını yapan Fenerbahçe dün camiayı bir hayli heyecanlandıran transfer girişimine imza attı.
Sportif Direktör Terraneo, Manchester United’ın yıldız oyuncusu Robin van Persie’nin menajeri Cornelis Vos ile İstanbul’da bir araya geldi.

Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı forveti Adriano’nun Milan ile anlaşması nedeniyle rotayı Hollandalı yıldıza çeviren sarı-lacivertliler, sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Van Persie ile pazarlıkları son aşamaya getirdi.
31 yaşındaki yıldız oyuncu ile üç yıllık sözleşme imzalamayı planlayan F.Bahçe Yönetimi’nin yıllık 4 milyon euro önerdiği öğrenildi. Manchester United ile de bonservis sorununu çözmeye çalışan sarı-lacivertli kulübün 6.5 milyon euroya kadar çıktığı, İngilizler’in bu rakama yeşil ışık yaktıkları belirtildi. Robin Van Persie’yi takımda kesinlikle düşünmediği, hatta Fenerbahçe’den alacağı bonservis ücretinin bir kısmını da Hollandalı oyuncuya vermeyi teklif ettiği kaydedildi.
Bu arada Robin van Persie ile Beşiktaş’ın da yakından ilgilendiği, siyah-beyazlı yöneticilerin Fenerbahçe ile yapılan görüşmeleri yakından takip ettikleri bildirildi. Rekabeti artırmamak için şimdilik bekleme politikası uygulayan Beşiktaş, Hollandalı yıldızın sarı-lacivertli kulüple anlaşamaması halinde devreye girecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler