SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre: 'Terraneo sezon sonunu göremez'

Fenerbahçe Kulübü tarafından sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu, kendisini istemeyen sportif direktör Giuliano Terraneo'ya ateş püskürdü.

Fenerbahçe tarafından ikinci kez kapının önüne konulan Emre Belözoğlu dost sohbetlerinde çok çarpıcı bir açıklama geldi... Çok sevdiği takımından kendisiyle tek kelime konuşulmadan ve neden belirtilmeden koparıldığını anlatan Emre bir dost sohbetinde; "Giuliano Terraneo'ymuş, şuymuş, buymuş... Bunlar gelip geçici adamlar! Bakın buraya yazıyorum sezonu bitiremezler. Geçen sefer olduğu gibi, 'Emre gel bizi kurtar' diyecekler. Ben yeniden burada olacağım ama Terraneo olmayacak" diye sert ifadeler kullandı.

5-6 kişilik bu dost sohbetinde bir dostunun Emre'ye, "Herkesle kavga ettin. Beşiktaş'la, Galatasaray'la, Trabzonspor'la... belki şimdi bu takımlardan birisine gidip Emre kim, Terraneo'ya gösterebilirdin" sözlerine ise Fenerbahçe'nin eski oyuncusunun, "Kim gitmek istiyor ki! Türkiye'de bundan sonra Fenerbahçe'den başka takımda oynamam. Atletico Madrid'e giderken de söyledim" cevabı verdiği bildirildi.

Emre takım arıyor!

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Emre Belözoğlu'nun, kulüpten gönderilmeyi hiç beklemediği bu yüzden yeni bir takım için herhangi bir görüşme yapmadığı da gelen haberler arasında. Emre'nin, ne olursa olsun kendisini çok seven Aziz Yıldırım'ın olaya el koyacağını düşündüğü ancak bu gerçekleşmeyince çok üzüldüğü ve hazırlıksız yakalandığı da belirtiliyor. Menajeri Ahmet Bulut'un da bu ayrılığı beklemediği ve Emre'ye kulüp aramaya başladığı belirtiliyor. Morali çok bozuk olan Emre'nin Amerika ve Çin opsiyonlarını istemediği ve Avrupa veya Arap ülkelerinden birinde oynayabileceğini menajerine söylediği de gelen bilgiler arasında...

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler