SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fernandao: 24 golü geçmek için her şeyi yapacağım

Fenerbahçe'nin Brezilyalı transferi Fernandao,kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, sportif direktör Terraneo'nun 24 gol hedefini geçmek için her şeyi yapacağını belirtirken, Türk hakemlerini de eleştirdi.

İşte Fernandao'nun açıklamaları...

"FENERBAHÇE'NİN DE BENİM DE HEDEFLERİMİZ VAR"

Şu an da çok istekli ve yüksek arzuları olan bir Fernandao var.

Buraya ilk geldiğim zaman çok kararlıydım, kendimden emindim. Şükürler olsun ki, dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelmeyi başardım.

Benim hedeflerim çok büyük. Fenerbahçe'nin de öyle. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için her şeyi yapacağız.

"FUTBOLA GEÇ BAŞLADIM AMA..."

Ben her zaman ne istediğini bilen bir insandım. Ancak akriyerimde bazı engeller yaşadım. Yine de ne istediğimi hep biliyordum. Sonunda amacıma ulaştım ve futbolcu olmayı başardım. Bir gün bir menajer beni gördü ve beni denemek istediğini söyledi. Belki de futbola geç başlamışım gibi gözükebilir ancak kafamda futbol hep vardı.

Çok etkilendiğim ve bugüne kadar izlediklerimden iki tane oyuncu var. Brezilyalı Ronaldo ve Romario... Onların gollerini ne zaman görsem hep heyecanlandım. Bundan dolayı benim idollerim onlar...

Burada attığım en güzel gol Galatasaray'a attığım (röveşata) goldü...

"HAKEMLER ÇOK CİDDİ HATALAR YAPIYOR"

Artık Türkiye Ligi'ne iyi adapte olduğumu düşünüyorum. Burada heyecan dolu bir yarış var. Böyle bir ligde olduğum için mutluyum. Ancak olumsuz konular da var. Eski takımımla bu yarışın içindeyken, hakemlerin çok ciddi hatalarının olduğunu gördüm. Bu benim dikkatimi çekti. Ancak yine de ben daha çok çalışıp, yeni takımımla şampiyon olmayı hedefliyorum.

"TERRANEO'NUN HEDEFİ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

Başarının sırrı çok çalışmaktan geçiyor. Gol kralı olmak için tüm imkanlara sahibiz. Ben kendimde bu gücü de görüyorum. Ligde çok kaliteli golcüler de var ama ben kendime de güveniyorum. Sportif direktörümüzün belirlediği bu hedefe de (24 gol) ulaşmak için her şeyi yapacağım.

"AİLEM BENİM HER ŞEYİM"

Benim uğurum, şansım ailemdir. Ben ailem için çalışan bir insanım. Ailemin mutluluğu benim için çok önemli. Hep çocuklarımla olmaya çalışan bir babayım. Onların benim hayatımda olması mükemmel bir duygu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler