SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vitor Pereira tam bir çılgın

Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması 'an' meselesi olan Vitor Pereira, sıradışı cesaretiyle de ünlü. Portekizli teknik adam, Olympiakos'u çalıştırdığı dönemdeki olaylı Panathinaikos maçında sahaya girip rakip taraftarlara meydan okumuştu.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağlayıp İstanbul'a getirdiği Vitor Pereira, teknik direktörlükteki başarısının yanı sıra, sıradışı cesaretiyle de biliniyor.

Bu sezon Yunanistan Ligi'nde Olympiakos'u şampiyon yapan Pereira, ezeli rakipleri Panathinaikos ile yaptıkları maçtaki hareketleriyle dünya medyasına manşet olmuştu.

Panathinaikos taraftarlarının karşılaşma öncesinde sahaya çıkan Olympiakos Başkanı Evangelos Marikanis'e çok sayıda meşale atmasına sinirlenen Pereira, güvenlik güçlerinin uyarısını dinlemeyip sahaya çıktı.

Panathinaikos'un ünlü tribün topluluğu 'Gate 13' ün önüne gidip eliyle 'gelin gelin' anlamına gelen bir işaret yaparak adeta meydan okuyan Pereira, daha sonra polisler tarafından saha dışına çıkarıldı. Portekizli teknik adam, üzerine çok sayıda meşale, taş, madeni para gibi cisimler atılmasına rağmen istifini bozmadı ve polislerin arasında sahayı terk etti.

Vitor Pereira, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli Kulübü'nü çalıştırdığı dönemde de, bir basın toplantısını terk etmeye çalışmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler