SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin son maçında iki veda!

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek, 4. yıldız mücadelesini kaybettiği sezonu galibiyetle kapattı.

Şükrü Saracaoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 72. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen Emre Belözoğlu, takımını 1-0 öne geçirdi. Kadıköy'de 81. dakikada sahneey çıkan Alper Potuk, karşılaşman ın skorunu belirledi.
2014-2015 sezonunda 22'inci galibiyetini alan Fenerbahçe, ligi 74 puanla ikinci sırada bitirdi. Önder Özen yönetimindeki Kasımapaşa ise 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 15 yenilgi sonucu 37 puanda kaldı.
EMRE'DEN KARTAL'A VEDA
Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, serbest vuruştan attığı gol sonrası ilk olarak tepkisiz kalırken, daha sonra yedek kulübesine doğru gitti. Kenarda olan teknik direktörü İsmail Kartal'a sarılan tecrübeli futbolcu, sarı-lacivertli takımı bu sezon çalıştıran Kartal'a veda etti.
BİR VEDA DA KUYT'TAN
Gelecek sezon Feyenoord forması giyeceğini açıklayan Hollndalı yıldız Dirk Kuyt, 90+2. dakikada yerin caner Koca'ya bırakırken, takım arkadaşları ve taraftarların alkışları arasında oyun alanından çıktı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler