SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe galibiyetle kapattı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lin'in son haftasında konuk ettiği Kasımpaşa karşısında Emre ve Alper'in golleriyle 2-0 kazanarak sezonu galibiyetle kapattı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE 2 - 0 KASIMPAŞA

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Arkın Akgöl

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir, Kadlec, Hasan Ali (Dk.90 Serdar Kesimal), Emre (Dk.90 Uygar Mert Zeybek), Mehmet Topal, Diego, Kuyt (Dk.90+2 Caner), Alper, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

KASIMPAŞA: Isaksson, İlhan, Sancak, Donk, Eren, Scarione, Malki (Dk.86 Bartu), Alpaslan, Erhan, Tunay, Castro (Dk.70 Kubilay Aktaş)
TEKNİK DİREKTÖR: Önder Özen
GOLLER:Dk. 72 Emre, Dk. 81 Alper (Fenerbahçe)

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Kasımpaşa maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122960/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-kasimpasa-macindan-kareler-154708-myspor)

Lig'de herhangi bir iddiası kalmayan iki ekip ilk yarım saatte antrenman havasında bir mücadele gerçekleştirdi. Taraftarların da ilgi göstermediği müsabakanın ilk bölümlerine orta alanda kaptırılan toplar ve pas hataları damga vurdu.

7. dakikada Ceza sahasında topla buluşan Dirk Kuyt pasını Hasan Ali'ye gönderdi. Hasan Ali bekletmeden yerden vurdu ancak kaleci Andreas Isaksson'dan seken top penaltı noktası üzerinde Diego'nun önünde kaldı. Diego'nun gelişine yerden vuruşunda ise savunma gole izin vermedi.

21. dakikada Eren Derdiyok'un pası ile topla buluşan Tunay Torun ceza sahasına girer girmez yerden vurdu ancak top kalenin sol tarafından dışarı gitti.

30. dakikada Diego'nun füzesi kale direğinin bir karış yanından dışarı çıktı.

İlk 45 dakikanın en net pozisyonu konuk ekipten geldi. Kasımpaşa'da Sancak'ın kaleye gönderdiği topa Mehmet Topal çizgide müdahale ederek golü engelledi.

İlk yarının son dakikalarında iki ekip de tempoyu arttırsa da golü bulamayınca 45 dakika 0-0'lık eşitlikle geçildi.

51. dakikada Kasımpaşa, Fenerbahçe'yi hazırlıksız yakaladı. Sağ kanattan Castro'nun ortasında ceza sahasında Eren Derdiyok topu, bomboş üstten auta gönderdi.

Karşılaşmada dakikalar 72'yi gösterdiğinde, maç boyunca bir kısım taraftar tarafından tepki gören Emre Belözoğlu, sağ çaprazdan muhteşem bir frikik golüyle takımını 1-0 öne geçirdi.

74'te Fenerbahçe tek paslarla güzel bir atak gerçekleştirdi. Son olarak Gökhan sağdan ceza sahasına girdi, pasını Diego'ya çıkardı... Diego'nun ceza sahası içinden sert şutunu son anda çizgiden Erhan çıkarttı.

81'de Fenerbahçe muhteşem paslaşmalarla ceza sahasına girdi. Son olarak Sow'un kafa ile indirdiği topu Alper Potuk ağlara gönderdi:2-0.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca mücadele 2-0 sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler