SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Koç: 'Başkan adayı olacağım...'

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Ali Koç, başkan adayı olacağını açıkladı.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetimine girip girmeyeceği ve başkan adayı olup olmayacağı çok tartışılan Ali Koç, kongrenin ilk gününde kürsüye çıktı. Koç, Aziz Yıldırım'ın mahkeme sonuçlanıncaya kadar başkan kalması fikrine sonuna kadar katıldığını belirtti ve kendisinin de daha sonra çocukluğundan beri hayal ettiği başkanlık görevine gelmek istediğini söyledi. Ali Koç, kürsüye gelince ve "Başkan olmayı düşünüyorum" dediği anda salon Koç'u ayakta alkışladı.

İşte Ali Koç'un konuşmasından satır başları:

"Kongremizin hepimiz için hayırlı olmasını dilerim. Geçen cumartesinden beri başkanım sayın Aziz Yıldırım'la istişare halindeydik. Bana olan güveninden dolayı ona teşekkür ediyorum. İçten ve samimi şekilde hem bugünümüzü hem geleceğimizi konuştuk."

"Mahkeme sonunçlanıncaya kadar..."

Özel durumlardan dolayı, başkanımızın davetini çok istememe yerine getiremedim. Ama bundan sonra elimden geldiğince, kulüp izin verdiğince hep destek tam desteğe hazırım.

Mahkeme kararı sonuçlanıncaya kadar başkan kalması gerektiği kararına sonuna kadar katılıyorum. 3 Temmuz'u sonuna kadar, içeride yaşayan insanlardan biriyim. Bu davanın bir şike davası olmadığını söyledik. Bizim için bu davadan olumlu sonuç almak, şampiyonluktan çok daha önemlidir.

"BAŞKANLIK" DEDİ, SALON AYAĞA KALKTI

Çocukluğumdan beri hayalim olan başkanlığı bugün olmasa da, ileride icra etmeyi düşünüyorum. Taşın altına elimizi koyarak bunu yapacağız.

"ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON' DEMEK KADAR..."

Salondakilerin tezahüratları üzerine: Keşke her şey, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" demek kadar kolay olsaydı.

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN TARİHİ KONUŞMASI


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler