SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe’de Van Persie operasyonu

Şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe, dünyada ses getirecek bir transfere imza atıyor. Uzun bir aradan sonra Avrupa'da mücadele edecek olan sarı-lacivertliler, Manchester United'da forma giyen Robin Van Persie ile anlaşmak üzere...

3 Temmuz sürecinde yönetimde yer alan ve Yıldırım’ın cezaevinde çıkmasının ardından yönetimden ayrılan Nihat Özdemir, Van Persie transferinde Fenerbahçe’ye maddi konuda katkıda bulunacak. Kulübün içinde resmen görev almak istemeyen Özdemir, maliyeti yüksek olan transferdeki pürüzleri giderdi ve gelecek sezon sözleşmesi sona erecek yıldız ismin menajerini ikna etti.

MANCHESTER’DA YEDEĞE DÜŞTÜ!
Şubat ayının sonunda sakatlandıktan sonra Nisan ayının sonunda takıma geri dönen Persie kalan 7 maçta sadece 131 dakika forma giyebildi. Vatandaşı Van Gaal’in de öncelikleri arasında yer almayan Hollandalı golcü, Manchester United’dan yılda 12 milyon euro kazanıyor.

BONUSLARLA FİYAT ARTACAK
Micheal Laudrup’un takımı Katar ekibi Lekwiya’nın yıllık 8,5 milyon euro teklif ettiği 31 yaşındaki Persie, kariyerini hala Avrupa’da sürdürmek istiyor. Özdemir yıllık net ücret olarak 5 milyon euro ile artı olarak şampiyonluk, gol, maç başı ve Avrupa’da başarı bonuslarıyla Hollandalı yıldıza 9,5 milyon euroluk bir sözleşme teklif etti.
Öte yandan Özdemir yakın iş arkadaşına, Aziz Yıldırım’ın hafta sonu yapılacak olan genel kurulda kendisini yönetime almak istediğini ancak bunu reddettiğini söyledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler