SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte taraftarı çıldırtan gerçekler

Fenerbahçe'de Bursa yenilgisi sabırları taşırdı, uzun süredir konuşulmayan gerçekler seslendirilmeye başlandı.

Fenerbahçe Bursa'ya yenildi, susulan gerçekleri taraftar dillendirmeye başladı.

Tepkiler İsmail Kartal ve başkan Aziz Yıldırım üzerinde toplanıyor.

İşte taraftarın İsmail Kartal'a gösterdiği reaksiyonun sebepleri:

*Takım sezon başından beri Ersun Yanal Fenerbahçe'sinin oynadığı oyunu birkaç maç dışında sergileyemedi.

*Ersun Yanal, geçen sezon ligin ilk haftasında 2-0'dan 3-2 kaybedilen Konyaspor maçının ardından "Bu takım bir daha böyle bir üzüntü yaşatmayacak ve şampiyon olacak" dedi. İsmail kartal, hiçbir zaman bu şekilde net konuşmadı.

Emenike krizini yönetemedi

*Emenike ve Diego krizlerinde hep sessiz kaldı, klişe açıklamaların ötesine geçemedi.

*Ersun Yanal, Galatasaray derbisinde bile Emenike'yi yedek bırakıp, herkesin ortasında azarlayabilirken, İsmail Kartal sahip çıkmak istedi ama bu Nijeryalı'yı daha da geriye götürdü. Vurdumduymaz tavırların sonu Beşiktaş derbisinde forma çıkarıp sahayı terk etmek oldu.

*Kötü oyunla kaybedilen puan kayıplarından sonra taraftara umut vermedi. "Bizim de pozisyonlarımız vardı, olmadı" dışında bir sebep öne süremedi.

Değişiklikler hep tepki topladı

*Oyuncu değişikliklerinde risk almadı. Ersun Yanal orta saha çıkarıp, Webo'yu oyuna sürerken, o Selçuk Şahin'e sarıldı. Taraftar da takım öndeyse Selçuk'un riskli hareketlerini alkışladı, gerideyse son Bursa maçındaki gibi ıslıkladı.

*Mersin maçında Diego 85'te maç 0-0'ken çıktı, Selçuk girdi. Son maçta skor 0-2'yken Hasan Ali tercihi taraftarı çıldırttı, kulübeye yabancı madde bile atıldı.

*Bursa maçı sonrası basın toplantısında tek soru aldı. Ligde 1 dakika bile vermediği genç Uygar için "Kupada onu kazandık" dedi.

*Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenme ümidi olsa da, takımın Başakşehir deplasmanında ne yapacağı konusunda herkes umutsuz. Kartal taraftara hiç umut vermedi.

Başkana tepkiler: Ersun Yanal hamlesi ve o açıklama

Bursa yenilgisi Aziz Yıldırım ve yönetime de tepkileri beraberinde getirdi. Taraftar 3 Temmuz'da sonuna kadar destek olduğu başkanın sezon başı Ersun Yanal hamlesini hiç kabullenmedi ancak lig sonuna kadar büyük bir tepki de gösterilmedi. "Başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık benim" açıklaması tepkilerin ortak noktası oldu.

Alex, Aykut Kocaman krizlerinden sonra Ersun Yanal'la da sorun yaşanması, 3 Temmuz sürecinde mental açıdan yorulan taraftarı bıktırdı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler