SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emenike için skandal iddia

Fenerbahçe'nin sorunlu golcüsü Emenike'nin kaprisleri bitmek bilmiyor. Beşiktaş derbisinde tribünün tepkisi üzerine sahayı terkeden Nijeryalı'nın Kadıköy'deki kupa yarı finalinde herhangi bir ciddi sorunu olmamasına rağmen kenara gelip oyundan çıktığı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin olay adamı Emmanuel Emenike, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Bursaspor maçında sakatlandığı gerekçesiyle oyundan çıkan Nijeryalı’nın, aslında bir sıkıntısının olmadığı belirtildi.

Önceki gün oynanan kupa maçında ilk 11’de şans bulan ve kaçırdığı golleriyle yine sarı-lacivertli taraftarın tepkisini alan Emenike, iddialara göre ‘şeytani’ bir plan uyguladı. 2. yarının başında net bir fırsatı kaçıran yıldız forvet, tribünden gelen tepkiler üzerine birden saha içinde sekmeye başladı. Önce çıkmak için kenara gelen Emenike sonra fikir değiştirip oynamaya devam etti ve sonrasında yoğun protesto altında kenara alındı.

Emenike dün, Bursaspor maçında forma giyen oyuncular gibi salonda rejenarasyon çalışması yaptı ama kulüpten sakatlığı konusunda bir açıklama gelmedi. İsmail Kartal ile Sivas deplasmanı öncesi büyük tartışma yaşayan Emenike’ye neredeyse tüm takım tavır almış durumda. Ancak Fenerbahçe’yi kafasında bitiren Emenike’yi satmak isteyen yönetimin de eli kolu bağlı. Golcü futbolcuyu elden çıkarmak için oynatmak zorunda kalan yönetim bu nedenle Nijeryalı oyuncuyu kadro dışı da bırakamıyor. (amkspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler