SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre'ye yapılan saldırıda şok gerçek

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu’nun, Eskihisar-Topçular feribotunda yaşadığı saldırı, futbol kamuoyunda gündeme otururken, asıl tehlikenin son anda önlendiği ortaya çıktı.

Karısının akrabasının açılışına katılmak için yola çıkan Emre’ye, bu yolculukta eşi Tuğba Belözoğlu ile birlikte çocukları da eşlik edecekti. Eşinin yakınını bu özel günde yalnız bırakmak istemeyen sarı-lacivertli oyuncu, eşini son anda bu seyahatten vazgeçirdi.

Emre, yeni doğan 3 aylık kızları Zeynep Neda ve oğlu Ömer Akif’in bu seyahatte yorulacağını düşünüp, Orhan Ak ile yola çıkmaya karar verdi. Eşi, küçük kızı ve oğlunu son anda Mudanya’ya götürmekten vazgeçen futbolcunun ne kadar doğru bir karar aldığı ise feribotta yaşanan olayın ardından ortaya çıktı.

Aksi taktirde saldırılan aracın içinde Emre’nin ailesi de olacaktı. Bu nedenle olay, çok daha vahim bir noktaya ulaşabilecekti.

Burası benim ülkem

Yaşanan olayın ardından milli futbolcuya “Geçmiş olsun” telefonları geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ilk arayan isimler oldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da futbolcusuyla görüşerek olayla ilgili bilgi aldı ve “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Daha önce başına böyle bir olay gelmediğini ve stat dışında hiç tepki görmediğini ifade eden Emre’nin, yakın çevresine, “Feribotta, Beşiktaş maçına gidenlerin olacağı aklımıza gelmedi. Ayrıca bize saldıran 6 kişi dışında diğer vatandaşlar sağduyulu davranıp o kişilere tepki gösterdi. Onları feribottan attı. Kaderde bu olayı yaşamak varmış. Yaşananlar benim gelecek planlarımı etkilemez. Birileri istedi diye ülkeyi terk edip başka yerde futbol oynamam. Burası benim ülkem” dediği ifade edildi. Olayı hukuki boyuta da taşıyan futbolcu, gelişmelere göre bir basın toplantısı yapmayı planlıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler