SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alex: Fenerbahçe'den vazgeçmem

Alex de Souza, Fenerbahçe yönetiminin kendisine sergilediği soğuk tutuma bir anlam veremediğini söyledi. "Benim Aziz Yıldırım ile sorunum yok ama onun bir sorunu olmalı" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski yıldızı Alex de Souza'nın Türkiye ziyareti büyük yankı uyandırmıştı. Brezilyalı yıldıza karşı Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın sergilediği soğuk tutum uzun süre konuşulmuştu.

Alex'in 4 randevu talebini geri çeviren Yıldırım, sambacının kariyeri ile ilgili belgesel film çekimi için stat ve tesislere girmesine izin vermemişti. Ayrıca yönetici Mahmut Uslu, Bursaspor maçını izlemek isteyen Alex'e "Gelme" şeklinde haber yollamış, buna karşın eşiyle stada giden unutulmaz futbolcu maçı eski yönetici Hulusi Belgü'nün locasında takip etmişti.

"MAALESEF ENGELLERİ AŞAMADIK"

Bu süreçle ilgili Fenerbahçe cephesinden hiçbir açıklama yapılmazken Alex yaşananları yorumladı. "Aslında içimden konuşmak gelmiyor" diye sözlerine başlayan Alex "Böyle bir durum karşısında söylenebilecekler çok az. Benim Aziz Yıldırım ile bir sorunum yok ama onun bir sorunu olmalı. Ama bu sorun nedir çözebilmiş değilim. Ben Fenerbahçe'nin formasını yıllarca giymiş bir futbolcu olarak son derece iyi niyetlerle gittim İstanbul'a. Bilmiyorum ne problemleri var ama işte olmuyor. Maalesef engelleri aşamadık" ifadelerini kullandı.

"TEMEL PRENSİBİM SORUNSUZLUK"

İstanbul ve Fenerbahçe'den vazgeçmeyeceğini belirten Alex, "İstanbul'a tekrar ve her zaman geleceğim. Ne zaman olur, tam tarih veremem ama İstanbul'la bağlarım hiçbir zaman kopmayacak. Polemiklere girmek istemiyorum ve herkese şu biricik mesajı da vermek istiyorum: Ben istisnasız herkesle barış içerisinde kalma taraftarıyım. Kimseyle sorunum yok. Bu benim temel prensibim. Kulüp başkanı dahil herkesle iyi ilişkilerim olsun istiyorum" diye konuştu. (bugün)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler