SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni garantiledi'

Futbol yorumcusu Mustafa Denizli, 33. haftada oynanacak Galatasaray- Beşiktaş derbisine atıfta bulunarak "Lig tablosuna bakarsak Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi garanti gibi" yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenerek zirve yarışını sürdürdüğü karşılaşmanın ardından lig yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

'Kehanetleriyle' ünlü usta spor adamı, Şampiyonluk yarışında her şeyin değişebileceğini belirtirken, "Gelecek hafta Beşiktaş ve Galatasaray içeride oynuyor. Bu maçları kazanamazlarsa zaten şampiyon olmasınlar. Bence 33. haftadan 34. haftaya 3 takım değil 2 takım kalacak şampiyonluk için. İçerideki maçlarını kazanmanız gerek. 3 takım da 33. haftaya kadar puan kaybetmez. 33. haftadaki Galatasaray-Beşiktaş maçından her sonuç çıkabilir. Beşiktaş'ın da Galatasaray'ın da kazanması sürpriz olmaz. 5'te 5 yapma ihtimali Fenerbahçe'nin var. Diğer takımdam biri 5'te 5 yapamayacak. Bu tablo Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne direk veya endirekt en yakın takım olduğunu gösteriyor. Eleme grubuna garanti gidecek gibi duruyor" yorumunu yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler