SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emenike ve Mitroglou takas olacak

Mitroglou'yu transfere çalışan Fenerbahçe'nin, karşılığında Emenike'yi takasta kullanmak istediği iddia edildi. Haber aynı anda Nijerya, Yunan ve İngiliz basınında servis edildi.

Fenerbahçe'nin kiralık olarak formasını giydiği Olympiakos'u golleriyle şampiyonluğa taşıyan Kostas Mitroglou'yu transfer etmeye çalışması, Emenike için de altın bir fırsat oldu. Bonservisi Fulham'da bulunan Mitroglou'nun F.Bahçe'ye transferinin Emenike takası ile de gerçekleşebileceği ileri sürüldü.

Bu formül hayata geçerse, Londra'da yaşama hayalleri kuran Emenike'nin de önü açılacak. Nijerya'da yayın yayan Vanguard gazetesi, "Emenike hayaline kavuşuyor" şeklinde verdiği haberde, söz konusu takas iddiasını gündeme taşıdı.

Yunan Sentra Goal, "Constanioglou" şeklinde verdiği haberde İstanbul'un Yunanca adı Constantinapolis ve Mitroglou isimlerini birleştirdi. Yunan golcünün Gekas'ın ayak izlerini takip edeceğini yazdı.

İngiliz TalkSport radyosu ise, bu sezon kaçırdığı Premier Lig'e çıkma şansını gelecek sezon yakalamak isteyen Fulham'ın çalışmalara erken başladığını, ilk hedefin ise Mitroglou'nun yerine Emenike olduğunu duyurdu. (fotomaç)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler