SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa’da Volkan’a büyük tepki!

Maç öncesinde takım otobüsüne saldırı yapılan Fenerbahçe'de bir şok daha kaptana geldi! Volkan, Bursaspor tarafından büyük tepki gördü.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bursaspor ile Fenerbahçe arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçından önce Volkan Demirel’e tribünlerden büyük tepki gösterildi.
Maç öncesinde takım otobüsüne taş ve meşalelerle saldırı yapılan sarı-lacivertli takım sahaya çıktığında ‘cendere’ müziği çalındı ve tribünlerden tekbir sesleri yükseldi.
Hoparlörlerin sesi kesildiğinde Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel’e ‘vatan haini’ şeklinde tezahürat yapıldı. Milli file bekçisi de tribünlere gönderek alkışla cevap verdi.

[Maçtan kareler-![Bursaspor - Fenerbahçe ZTK maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122633/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/bursaspor-fenerbahce-ztk-macindan-kareler-154595-myspor)

Bilindiği üzere; Volkan Demirel, TT Arena’daki Türkıiye-Kazakistan maçından önce ısınma sırasında kendisine yapılan gösterilen tepki sonrasında soyunma odasına çıkmış ve maçta forma giymemişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler