SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe otobüsüne bir saldırı daha!

Stada yakın bir bölgede Fenerbahçe otobüsüne 25-30 kişilik grupt taşlı saldırıda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynayacağı maç için Bursa Atatürk Stadı'na gelen Fenerbahçe otobüsüne saldırı gerçekleştirildi. Stada çevresinde yer alan Kültür Park yakınında Fenerbahçe otobüsüne 150-200 kişilik grup iki taraftan taşlı saldırıda bulundu.

[Maçtan kareler-![Bursaspor - Fenerbahçe ZTK maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122633/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/bursaspor-fenerbahce-ztk-macindan-kareler-154595-myspor)

Stada yakın bir bölgede Fenerbahçe otobüsüne 25-30 kişilik grupt taşlı saldırıda bulundu. Otobüste büyük hasar yok ama futbolcuların morali bozuldu. Polis saldırgan gruba müdahale etti.

BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Fenerbahçe kafilesinin stada gelişi sırasında takım otobüsüne taşlı bir saldırı kesinlikle olmadığı, araçta ise hiçbir iz bulunmadığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kafileye sadece protesto gösterisi yapıldığını açıkladı.

İsmail Kartal: Saldırı olmadı. Sadece ufak taşlar atıldı

İsmail Kartal maç sonu yaptığı basın toplantısında başta saldırı olmak üzere birçok konuya değindi.

İsmail Kartal: "Rakibimize pozisyon vermedik. Duran top ve karambolden pozisyon buldular. İstediğimiz gibi bir oyun oldu. Futbol oynamaya müsait bir zemin vardı. Bursaspor yönetimine buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Bursaspor yönetimini bu sahanın güzelliği için tebrik ediyorum. Futbolun güzelliğini ortaya koymak için böyle zeminler lazım. Bizim takımımız topu iyi kullanan, topun hızını artıran, futbol oynamak isteyen bir takım. Eskişehirde böyle zemin yoktu. İyi mücadele ettik maça iyi konsantre olduk. Avantaj elde ettik. İnşallah İstanbul'da da kazanarak finale çıkmak istiyoruz. Bugün stada gelirken yaşadıklarımız istemeyeceğimiz şeyler. Statta çok güzel bir atmosfer vardı. Biz de bu ülkenin takımıyız. Her gittiğimiz yerde bizim kadar taşlanan, tepki alan bir futbol takımı var mı? Otobüsün içinde saklanarak maçlara gidiyoruz. Acaba taş mı gelecek diye düşünüyoruz. Artık sonlanmasını istiyoruz. Şenol Güneş bu ülkenin değerli teknik direktörlerindendir, o konulara girmeyeceğim. Zaten saldırı olmadı. Sadece bir tepki koydular bize. Bir iki ufak taş geldi. Bir tepki yani. Büyük bir saldırı yok."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler