SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de 2. Alex vakası

Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz hafta sonundaki gündemi amatör branşlardı...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta sonundaki gündemi amatör branşlardı... Beklentinin uzağında kalan sonuçlar, Sarı-Lacivertliler’in patronunu çok üzdü ve radikal kararlara itti. O kararlardan biri de kadın basket takımı ile ilgiliydi. 4’lü finale kalmasına rağmen turnuvaya erken veda eden kadın basketçiler bir de ligdeki Play-Off serisinde Abdullah Gül Üniversitesi karşısında 2-0 geriye düşünce Yıldırım çileden çıktı.

Önce bayan takımının coachu Winnicki ile yolları ayıran Başkan, ardından sporcularla bir toplantı yapmak için düğmeye bastı. O toplantı takımın Polonyalı yıldızı Bibrzycka’nın da son toplantısı oldu. Bibrzycka, Yıldırım’ı bacak bacak üzerine atmış şekilde bekliyordu ve başkan geldiğinde tavrını değiştirmedi.

Bu görüntü Aziz Yıldırım’ı çok kızdırdı ve daha önceden de bir ‘disiplin problemi’ olduğu belirtilen sporcuyla yollar ayrıldı. Hatırlanacağı gibi Alex de Souza’nın ayrılış sürecini anlatırken Aziz Yıldırım yine, sporcusunun kendisini bacak bacak üzerine atarak karşılamasından duyduğu öfkeyi gündeme taşımıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler