SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner'den devre arasında olay sözler

Fenerbahçe Eskişehirspor deplasmanında 2 puan bırakırken, Caner Erkin'in devre arasında takım arkadaşına söylediği sözler olay oldu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Cumartesi akşamı Eskişehir deplasmanında 2 puan bırakırken, sarı-lacivertli oyuncular devre arasında zemine isyan ettiler.

[Maçtan kareler-![Eskişehirspor - Fenerbahçe maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122614/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/eskisehirspor-fenerbahce-macindan-kareler-154578-myspor)

Moussa Sow 14'üncü dakikada kaçırdığı pozisyonu da gündeme getirirken, "bu nasıl zemin? Top bana gelirken sıçraya sıçraya geldi. Bizim sahada olsaydı o pozisyon goldü" iddiasında bulundu. Caner ise daha ileri giderek, "Adamlar artık bizi durdurmak için sahanın çimlerini bile kesmemişler... sulamadılar bile! Tüm rakipler bizim şampiyon olmamamız için adeta birleşmişler" iddiasında bulundu.

Caner'in bu sözleri üzerine araya giren Volkan ise, "O zaman çıkalım da sadece Eskişehir'i değil herkesi yenelim" dedi. Fakat ikinci yarıda tüm bu konuşmalar işe yaramadı.

''Takımın kazanması önemli...''

Fenerbahçe Cumartesi akşamı Eskişehir deplasmanından bir puanı çıkarırken, Mustafa Yumlu'nun kendi kalesine attığı gol sarı-lacivertli oyuncuların da tartışması oldu. Yumlu'nun ayağından sekerek kaleye giren topu bacaklarını açarak gol olmasını sağlayan Pierre Webo'ya soru ise Gökhan Gönül'den'den geldi.

Gönül; "Neden topa dokunmadın?" derken, "İlk pozisyonda ofsayttım. Sonra da pozisyonu takip ettim. Baktım dokunmama gerek kalmadan kaleye gidiyor ben de bacaklarımı açtım. Benim zaten gol atmam önemli değil ki, takımın kazanması önemli" diyerek pozisyonu açıkladı. (fotospor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler