SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım: Herkes kendine takım bulsun

Eskişehirspor beraberliği Fenerbahçe'ye yeniden kara bulutları getirdi... İsteksiz futbol taraftarın yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım'ı da çileden çıkarttı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmayı bazı yöneticilerle birlikte İstanbul'da televizyondan izleyen Yıldırım'ın maçın bitimiyle birlikte telefona sarıldığı öğrenildi.

Soyunma odasında bulunan teknik heyet ve futbolculara tepkisini ileten Yıldırım, "Bu sene şampiyon olunmazsa teknik heyet de dahil herkes kendine takım bulsun. Bizim mücadelemize ortak olmayanlar artık bizimle olmayacak" dedi.

[Maçtan kareler-![Eskişehirspor - Fenerbahçe maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122614/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/eskisehirspor-fenerbahce-macindan-kareler-154578-myspor)

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın hafta içerisinde futbolcularla da bir toplantı yapacağı öğrenildi.

'Egemen niye oynamıyor?'

Maçı birlikte izlediği yönetici arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi yapan Fenerbahçe Başkanı, teknik direktör İsmail Kartal'a da tepki gösterdi. Yıldırım, "Egemen iyiyse niye oynamıyor? İlk yarıda Kuyt'ı madem düşünmedin, niye bu kadar geç oyuna alıyorsun?.. Her maç Volkan olmasa sıkıntı yaşayacağız. Takımın ahenki bozuldu. Bunlar çalışmıyor mu?" diyerek tepkisini dile getirip Kartal'ı eleştirdiği öğrenildi.

Kısacası Başkan Aziz Yıldırım gemileri yakmış durumda.

SAMANDIRA'DA SORUN ÇOK

İsmail Kartal

Taraftarın güvenini tamamen yitiren İsmail Kartal, yaptığı açıklamalar, maç içindeki hamleleri ve tercihleriyle çok ağır eleştirilere maruz kalıyor. Pek çok futbolcu tarafından saygı görmüyor. Samandıra'daki ağırlığı tartışılıyor.

Futbolcular

Bireysel performansları oldukça kötü durumda. Gökhan Gönül haftalardır formsuz, Egemen'in kendisini zorlayıp sakatlanması sonrası dönememesi, Alper'in düşüşe geçmesi, Diego ve Emenike'nin de sürekli bir sorun çıkartması takımın ivmesini gitgide aşağıya doğru çekiyor.

Akıllar başka yerde

Samandıra'da çok net bir şekilde akıllar şampiyonluk havasında değil. Kimi oyuncular tercihlerden dolayı tamamen küsme noktasına gelirken, kimi futbolcuların da sözleşmelerinin bitecek olması kafalarını iyice karıştırmış durumda.

Hırs ve azim

Fenerbahçe'nin en büyük sorunlarından biri de futbolcuların şampiyonluk hırs ve azminden uzak olması. Sakatlanan futbolcuların en küçük ağrıda oynamak istememesi bu sorunu gözler önüne seriyor. Samandıra'daki personel dahi şampiyonluk havasına tam olarak giremedi.

Emre şoku

Fenerbahçe'de şanssızlıklar peş peşe geldi. Sarı - Lacivertliler'e bir kötü haber de Emre'den... Sağ arka ve sol kasık bölgesinde ağrı hisseden tecrübeli oyuncu, Eskişehirspor maçını tamamlayamamıştı. Emre Belözoğlu'nun yarın Bursa'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı ve hafta sonunda Süper Lig'deki Balıkesirspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Oyuncuların hedefi Dirk Kuyt

Fenerbahçe'de bazı oyuncuların hedefi ise sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Dirk Kuyt... Hollandalı yıldız için oyuncular, "Daha önce iğnelerle oynuyordu. Yeni takımı ile anlaştıktan sonra en ufak ağrıda oynayamayacağını söylüyor. Sakatlanmadan yeni takımına gitmek istiyor" diyerek tepki gösterdiler. (habertürk)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler