SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe yine 'ES'emedi

Spor Toto Süper Lig 28. haftasına lider başlayan Fenerbahçe Eskişehirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.Sarı-Lacivertliler Eskişehir deplasmanında son 4 maçta olduğu gibi bu maçta da 3 puan hasretini dindiremedi. İsmail Kartal'ın öğrencileri şampiyonluğa giden yolda yakaladığı büyük fırsatı değerlendiremedi. Gözler Pazar ve Pazartesi günü oynanacak Galatasaray- Gaziantepspor ve Beşiktaş - Karabükspor maçlarına çevrildi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

ESKİŞEHİRSPOR 1 - 1 FENERBAHÇE
STAT: Eskişehir Atatürk
HAKEM: M. Kamil Abitoğlu, Adil Sinem, Asım Yusuf Öz
ESKİŞEHİRSPOR: Ali, Kamil, Mustafa, Sezgin (Dk.88 Diego), Özgür, Toko (Dk.73 Emre Güral), Causic, Lawal, Sezer (Dk.67 Serdar Özkan), Kaan, Funes Mori
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre (Dk.74 Selçuk Şahin), Alper (Dk.86 Emenike), Caner (Dk.69 Kuyt), Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal
GOLLER: Dk.80 Emre Güral (Eskişehirspor), Dk.33 Mustafa Yumlu (K.K) (Fenerbahçe)
SARI KART: Emre Güral (Eskişehirspor)

[Maçtan kareler-![Eskişehirspor - Fenerbahçe maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122614/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/eskisehirspor-fenerbahce-macindan-kareler-154578-myspor)

Karşılaşma Fenerbahçeli futbolcuların vuruşuyla başladı.

Maçın ilk 15 dakikası çok durgun ve pozisyondan yoksun geçti. Fenerbahçe ileride Sow ve Webo ile etkili olmaya çalıştı fakat yıldız futbolcular istedikleri toplarla buluşmakta güçlük çekti.

Dakikalar 33'ü gösterdiğinde sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali, ceza alanı içi son çizgi yakınlarına kadar gidip kale sahasına topu çevirdi. Sezgin'in uzaklaştırmak istediği top Mustafa Yumlu'ya çarptı ve ağlarla buluştu:0-1.

İlk yarının kalan bölümünde başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısana Eskişehirspor hızlı başladı.

60. Dakikada sol kanattan yapılan ortaya Mustafa Yumlu yükseldi. Mustafa iyi de bir vuruş yaptı fakat Volkan'ı geçmeyi başaramadı.

Dakikalar 65'i gösterirdiğinde sağ kanattan kullanılan kornerde Sarı-Lacivertli defans oyuncuları bir an duraksadı ve top Causic'in önüne düştü. Causic çok sert bir şut çıkardı fakat oda Volkan Demirel'i geçmeyi başaramadı.

Eskişehirspor teknik direktörü Skibbe beraberlik golünü bulmak için 74. dakikada genç golcü Emre Güral'ı oyuna dahil etti.

Dakikalar 80'i gösterdiğinde rakip ceza alanı dışında topla buluşan Emre Güral uzak mesafeden sol ayağıyla sol üst köşeye etkili şutunda topu ağlarla buluşturdu:1-1.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler