SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Webo'yu kullana kullana bugünlere getirdik'

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Bursa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Webo'yu överken, "taraftarımızın desteğine rağmen çok açılmadık, bü yüzden kazandık" dedi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

İsmail Kartal maç sonu şunları söyledi: "Öncelikle sağlık ekibimize teşekkür ediyorum. Sakat futbolcularımızı bu maça yetiştirdiler. Kazanırsak lider olacağımızı biliyorduk. Buna göre hazırlandık. İlk yarı her iki takım da pzoisyonlara girdi ama golü bulamadı."

"Taktik değişiklik işe yaradı"
"İkinci yarı taktik değişkliğimiz vardı. Bu işe yaradı. İlk yarı Bursaspor'a verdiğimiz pozisyonları vermedik.Taraftarımıza da bize destekleri için teşekkür ediyoruz. 3 takım da şampiyonluk yarışında... Biz de sorunsuz biçimde yolumuza devam etmek istiyoruz. Seyircimizin desteğine rağmen çok da açılmadık. Kompakt oynamasaydık bu maçı kazanamazdık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Bursaspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122542/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-bursaspor-macindan-kareler-154562-myspor)

"Webo'yu oynata oynata..."
"Webo kaliteli, tecrübeli ve golcü bir oyuncu... Onu hep sakladık. Çünkü çok da genç bir oyuncu değil. Onu hep koruduk. Onu kullana kullana bugünlere getirdik."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler