SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe’den taraftara çağrı

Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor maçı öncesinde taraftarlarına seslendi.

Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli taraftarlarına yönelik açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Her zaman olduğu gibi “Dahili” ve “Harici” engellerle karşılaşan Fenerbahçe, geçmişte olduğu gibi bugün de kendisine koyduğu hedeflere, ancak siz “12.Adamın” desteği ile ulaşabilir” denilirken, küfürsüz tezahüratlarda bulunulması yönünde uyarı yapıldı.

İşte Fenerbahçe Kulübü’nün o açıklaması:

"Büyük Fenerbahçe’nin büyük taraftarı,

Futbol takımımız, inancını milyonların yüreğinde taşıdığı 20. Şampiyonluğumuz için son 8 haftaya giriyor.

Tarihinde, milyonlarca yüreğin desteği ve duasıyla edinilmiş sayısız başarı barındıran Şanlı Fenerbahçe’nin her biri ayrı ayrı değerli olan futbolcuları, artık bir miladın arefesindeki maçlarını kayıpsız atlatarak bu büyük camiaya 4. Yıldızı hediye etmeyi hedefliyor.

20. şampiyonluk yolunda her zaman olduğu gibi “Dahili” ve “Harici” engellerle karşılaşan Fenerbahçe, geçmişte olduğu gibi bugün de kendisine koyduğu hedeflere, ancak siz “12.Adamın” desteği ile ulaşabilir.

Bu noktada, takımımızın taraftarından yoksun kalacağı her maç, sahada 1 kişi eksik olacağı anlamına gelmekte, şampiyonluk yolunda önemli bir gücünden yoksun olması anlamı taşımaktadır.

Bu nedenle, gerek maç öncesinde futbolcularımız sahada ısınırken, gerek maç sırasında, taraftarlarımıza düşen yegane görev KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT, 90 DAKİKA BOYUNCA HEP DESTEK, TAM DESTEK olacaktır.

Taraftarlarımızdan ricamız, oyuncularımızı maç öncesinde tribüne çağırırken çirkin, kötü ve küfürlü tezahürattan uzak durmaları, bu tutumlarını maç sonuna kadar sergileyerek takımımızın alacağı galibiyette her zaman olduğu büyük pay sahibi olmalarıdır.

Gelin bu formaya 4. Yıldızı hep birlikte kazandıralım…"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler