SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van Persie'den Kuyt'a telefon

Fenerbahçe'nin pesinde oldugu Robin van Persie, arkadası Kuyt'a sarı-lacivertli kulüple ilgili sorular sordu ve "Bogaz manzaralı evde oturma fikri beni heyecanlandırıyor" diyerek transfer sinyali verdi. Italyan medyası da Sarı - Lacivertlilerin hem Van Persie'yi hem de De Jong'u kadrosuna katacagını ileri sürdü.

Fenerbahçe'nın transfer listesinin ilk sıralarında yer aldıgı belirtilen Robin van Persie konusunda heyecan verici gelismeler yasanıyor. Sezon sonunda Manchester United'la yollarını ayırmaya hazırlanan golcü futbolcunun, çarsamba günü Dirk Kuyt'ı arayarak Fenerbahçe'yle ilgili çesitli sorular sordugu belirlendi. Edinilen bilgiye göre Kuyt, hem Feyenoord kulübünden hem de milli takımdan yakın arkadası olan Van Persie'ye, Fenerbahçe'den övgüyle söz etti. Telefon sohbetinin en çarpıcı yanı ise konusmanın sonunda yasandı. Van Persie, "Eger transferim gerçeklesirse ben de senin gibi Bogaz'da oturmak isterim. Manzarası gerçekten büyüleyici. Bu fikir bana heyecan veriyor" dedi ve esprili bir sekilde "Bana şimdiden Bogaz'da ev bul. Bu konuda rehberliğine ihtiyacım var" diye ekledi. Sakatlıgı nedeniyle Manchester United'da son haftalarda forma giyemeyen 32 yasındaki Van Persie ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Juventus ve Inter de ilgileniyor.

İTALYANLAR YAZDI

Tuttomercatoweb sitesi F.Bahçe'nin, Milan'ın ön liberosu Nigel De Jong ve M. United'in golcüsü Van Persie'yi alarak Devler Ligi'nde ses getirecegini yazdı. (fotomaç)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler