SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi!

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe, Medicana Sivasspor ve Kayserispor'u çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Medicana Sivasspor Kulübü'nün 16.04.2015 tarihinde oynanan Medicana Sivasspor - Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
Kayserispor Kulübü'nün 16.04.2015 tarihinde oynanan Medicana Sivasspor - Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
Fenerbahçe Kulübü'nün 16.04.2015 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler