SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı

Fenerbahçe kafilesi, Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon'un Araklı ilçesinde silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda otobüsün şoförü yaralanırken, araç içinde bulunan futbolcu ve yöneticiler büyük şans eseri yara almadı. Camdan gelen parçaların yüzüne gelmesi sonucu yaralanan otobüs şoförü, kontrolünü kaybetti ancak araçta bulunan güvenlik görevlileri hemen direksiyonu tutarak otobüsün viyadükten uçmasını engelledi. Olay sonrası zırhlı araçla havaalanına götürülen Fenerbahçe kafilesi, saat 01.40'ta İstanbul'a indi.

*FENERBAHÇE'DEN TARİHİ TALEP

Çaykur Rizespor maçı sonrası uçakla İstanbul'a dönmek için Trabzon Havalimanı'na doğru yola çıkan Fenerbahçe kafilesi, saat 22.15'te Araklı ilçesi girişinde silahlı saldırıya uğradı. Emniyet yetkililerinin ifadesine göre, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otobüsün camı kırıldı. Kırılan cam otobüs şoförünün yüzüne geldi ve yaralanmasına neden oldu.

İşte o görüntüler...

FENERBAHÇE'YE YAPILAN SALDIRI DÜNYA BASININDA

Saldırı sonrası Fenerbahçe otobüsünün camı önden ve yandan kırıldı.

*TÜM RENKLER BİRLEŞİP TEK YÜREK OLDU

Özellikle burun bölgesinden ciddi yara alan ve kan fışkıran şoför, direksiyon kontrolünü kaybetmek üzere iken, otobüsün içinde bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün güvenlik görevlileri hemen direksiyonu tutarak otobüsün yoldan çıkmasını önledi. Bu sırada otobüsün bir viyadüğün üzerinden geçmekte olduğu, dolayısıyla yapılan bu müdahalenin otobüsün köprüden uçmasını önlediği öğrenildi.

MAHMUT USLU'NUN AÇIKLAMALARI

Otobüsün yol kenarına çekilmesinin ardından takım otobüsünde bulunan doktorlar şoföre müdahale ederek kanı durdurmaya çalıştı. Ancak burunda oluşan ciddi yara nedeniyle kan durmadı ve bu kez ağzından kan geldi. Şoför bunun üzerine hastaneye kaldırıldı.

Saldırıda yaralanan otobüsün burnundan ve ağzından fışkıran kanlar direksiyona saçıldı.

*SALDIRI ÖNCESİ ŞOK TWEET

Fenerbahçe otobüsü şoförü hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe kafilesinin Rize deplasmanından dönerken uğradığı saldırıda otobüs şoförü Ufuk Kıran yaralandı. Saldırının ardından bilincini kaybeden şoför otobüsü takım otobüsünü kenara çekti. Şoförün önce burnundan kan geldi. Kanı durdurmak için şoförün burnu kapatılınca ağzından kan gelmeye başladı. Kanı durdurmak için şoförün burnu kapatılınca ağzından kan gelmeye başladı. Yaralanan şoför tedbir amaçlı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü yaralanan Fenerbahçe takım otobüsü şoförü hakkında açıklama yaptı.

Prof. Dr. Tevfik Özlü'nün açıklaması şöyle:

"Üzücü bir olayın sevindirici yönü, şoförümüzün sağlık durumunun şu anda stabil, hayati fonksiyonlarının tamamen normal olması. Bir miktar kanaması vardı ağız içinde, o kanama durmuş durumda. Şu anda hastamızın bilinci hakkında kesin bir şey diyemiyorum. Genel olarak vücudunun başka yerinde bir travma yok. Sadece yüz kemiği üzerinde sol tarafta bir kurşun giriş yeri var ve onun da hemen altında da iç kemikte bir metal parçası görünüyor tomografide. Dolaysıyla muhtemelen bir silah yaralanması olarak değerlendirildi. Tabi ağız içinde de bir metal parçası da aldık, incelemek üzere emniyet güçlerimize teslim edildi. Bununla ilgili daha sonra emniyet güçleri bir açıklama yapacaktır. Biz hastamızı şu anda yoğun bakım ünitesine alacağız, takibini yapacağız. Genel durumu iyidir."

*SALDIRIDAKİ KORKUNÇ DETAY

FENERBAHÇE'YE SALDIRI POMPALI TÜFEKLE

Polis, saldırının ardından karayolunu trafiğe kapatırken, Fenerbahçe kafilesi de beklemeye alındı. Sarı lacivertli takım, polis tarafından getirilen zırhlı otobüse ve minibüslere bindirilerek Trabzon'a götürüldü. Saat 23.30'da havalimanına varan kafile, kısa bir beklemenin ardından özel uçağa alınmaya başladı.

Fenerbahçeli futbolcular saldırı sonrası büyük korku yaşarken, polis hemen yolu kapattı.

AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİCİLER KAFİLEYİ HAVALİMANINDA KARŞILADI

Saat 01.40'ta İstanbul'a inen Fenerbahçe kafilesini Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, başkan Aziz Yıldırım ile maça gitmeyip İstanbul'da kalan yöneticiler karşıladı. Aziz Yıldırım uçaktan inişte bütün futbolcuların elini sıkıp 'geçmiş olsun' dedi. Bu arada saatler öncesinden havalimanına gelen yüzlerce Fenerbahçe taraftarı futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler