SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sow: Tayyip Erdoğan'a hayranım

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, katıldığı bir radyo programında Recep Tayyip Erdoğan'a hayran olduğunu söyledi.

Senegal Milli Takımı'nın kampı için Fransa'da bulunan Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow, Dakar FM 94.5 radyosuna konuk oldu.

Sow, bu sezon şampiyon olacaklarını iddia ederek, "ligin bitimine 9 maç kaldı. 9 maçı da kazanacak bir takım varsa o da Fenerbahçe. Daha önce de üst üste maçlar kazanmıştık. Bu kez de yapabiliriz" dedi.

Fenerbahçe'nin büyük maçları daha iyi oynadığını iddia eden Sow, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyoruz. O şarkıyı duymak için can atıyorum. Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak hedeflerimiz çok büyük" ifadelerini kullandı.

Emenike'nin yaşadığı olayın kesinlikle ırkçılık olmadığını belirten Sow, "Türkiye'de derimin rengi yüzünden hiç rahatsızlık duymadım. Kim Türkiye'de ırkçılık var diyorsa yalan söyler" iddiasında bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisinin hayranı olduğu ile ilgili soruya ise Sow, "Kendisi çok iyi bir Fenerbahçeli. Futbolu da çok iyi bilen bir insan. Attığım gollerden sonra zaman zaman beni mesaj atarak tebrik eder. Türkiye için büyük şans. İnsanlar kendisini çok seviyor" açıklamasında bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler