SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alves'ten olay yaratacak Bilic iddiası

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bruno Alves, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e suçlamada bulundu.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi geride kaldı ama yankıları hala sürüyor... Özellikle Emmanuel Emenike’nin sahayı terk etmek istemesiyle başlayan olaylarda yaşananlar hala güncelliğini koruyor. İki kulüp birbirlerine karşı ağır sözler içeren açıklamalarıyla gerilimi daha da tırmandırdı. Öyle ki bu gerilim Hollanda maçı için kampta bulunan A Milli Takım’a kadar da yansıdı. Şimdi bu olaylara bir isim daha dahil oldu. O da Bruno Alves. Çünkü Fenerbahçe’nin yıldızı, Bilic ile tartışan ilk isimdi.

Ve o anı bakın Portekizli yıldız nasıl anlatıyor: "Anlayamadığım bir şekilde yaşanan olaylar sonrasında herkes nedense kaptanımız Emre’ye yükleniyor. Bu oldukça anlamsız. Orada Beşiktaş kulübesi haddi olmayacak bir şekilde Emenike olayına müdahil oldu. Daha sonra ben yardımcı antrenörleriyle tartışırken, Slaven Bilic bana küfretmeye başladı."

‘EMRE’NİN HAREKETİ BENİ MUTLU ETTİ’

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic’in kendisine yönelik küfürlerine bir anlam veremediğini belirten Bruno Alves, “Emre de bir kaptan olarak üstüne düşeni yaptı ve araya girip beni savundu. Bu beni gerçekten çok mutlu etti. İyi bir takım olmanın yolu bu tip şeylerden geçer ve iyi bir takım olmak için iyi bir kaptana ihtiyacınız vardır. Emre bu davranışıyla beni çok mutlu etti. Bunun için de takım arkadaşıma yüklenilmesini saçma buluyorum” ifadesini kullandı. (habertürk)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler