SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lucescu ve Aziz Yıldırım görüşmüş!

Shakhtar’ın Rumen hocası, Ukrayna’daki iç savaş ortamından bıktı. Sezon sonu sözleşmesi biteceği için de Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ilgisine önem veriyor.

11 yıldır Shaktar Donetsk'i başarıdan başarıya koşturan Mircea Lucescu gelecek sezon yeni bir Türkiye macerasına yelken açabilir. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşayan Rumen hoca Ukrayna macerasına nokta koymak istiyor.

Lucescu'yu bu fikre yönelten en büyük etken Ukrayna'daki iç savaş. Takımı güvenlik endişesiyle Donetsk yerine Kiev'e taşınmış durumda. Bu yüzden iç saha maçlarında dahi deplasmana gider gibi uçak yolculuğu yapmak durumunda. Bundan bir hayli sıkılan Lucescu da sözleşmesinin biteceği mayıs ayından sonra rotasını başka bir ülkeye kaydırmak istiyor. Türkiye bu noktada ilk seçenek. Luce, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgisinin farkında. Daha önce Aziz Yıldırım'la görüştüğü iddia edilen Luce, Beşiktaş’la da irtibatı kesmiyor.

“Fener’e daha sıcak”

Bu arada Lucescu'nun Türk dostlarından Süreyya Ertuğrul, “Fikret Orman, Bilic sezon sonu İngiltere'ye gideceği için ısrarla Lucescu'yu istiyor. Ama bence Luce Fenerbahçe'ye daha sıcak” dedi.

(Bugün)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler