SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahmut Uslu: TFF o 11 dakikayı açıklasın

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının hemen sonrasında Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu gündemi değiştirecek bir açıklama yaptı.

Uslu, Kasımpaşa–Galatasaray maçının ikinci devresinin 11 dakika geç başlaması ve Galatasaray-Başakşehir maçında TT Arena Stadı’nın koridorlarında yaşanan olaylara göndermede bulundu.

Ve Uslu, “Kalecimiz Volkan koridorda konuştu diye 4 maç ceza aldı. İki haftadır koridorlarda bir şeyler oluyor rakiplerimizde. Şimdi şaibeli konuşmalar var. Bir gün önceki maçta (Kasımpaşa-Galatasaray) bir takım şeyler var. Devre arasında geç çıkmalar var! Neden federasyon bu işlere karışmaz. Federasyon açıklasın bunları. Orada güvenlik kameraları var. Biz bekliyoruz bunları. Biz adalet ve eşitlik istiyoruz. İstediğimiz bu” diye konuşmuştu.

Uslu’nun bu açıklamalarına önce Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat sonra da Asbaşkan Hamdi Yasaman yanıt verdi.

Yarsuvat, Uslu’nun sözlerini “Saçma sapan iddialar” yanıtını verirken, Yasaman da Fenerbahçe’nin hakemleri etki altına aldığını söyledi.

“GALATASARAY NEDEN ÜZERİNE ALINDI?”

Bu sözlerin ardından Uslu bir kez daha söz aldı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hürriyet'e konuşan Uslu, şu ifadeleri kullandı:

- Galatasaray neden yanıt verdi bilmiyorum. Ama sözlerimin muhatabı onlar değil.
- Koridorda olay çıkınca sadece Fenerbahçeli oyunculara ceza geliyor, dedim
- Aynı olaylarda farklı kararlar alınıyor, dedim. Bu sözlerimin muhatabı G.Saray Kulübü değil, Türkiye Futbol Federasyonu ya da kurullarıdır.
- Çünkü Türk Futbolunu yönetenler, karar alanlar ve adil olması gerekenler onlardır.
- TFF ya da kurulları Kasımpaşa-Galatasaray maçının ikinci yarısının neden 11 dakika geç başladığını açıklamalıdır.
- Bu 11 dakika hakem, gözlemci ya da temsilci raporlarında yer almış mıdır? 11 dakikalık gecikmenin gerekçesi nedir?
- Biz bunları sorduk ve yanıtını bekledik. Bu soruları G.saray’a değil, TFF’ye sorduk. Ve bu sorunun yanıtını beklemek de hakkımız.

Başarılarımız konuşulmuyor

- Fenerbahçeli futbolcular isyan etti. Beşiktaş’ı haklı bir şekilde yendiklerini belirten Meireles ve Kuyt, takımın sahadaki performansının değil sadece magazinsel olayların konuşulmasından dolayı sıkıntılarını paylaştılar. İkili şampiyonluk için çok önemli bir maçı atlattıklarını ifade ederek, mutlu son için en büyük aday olduklarını ifade ettiler. Bu nedenle futbolun konuşulması gerektiğini belirten iki oyuncu, sıkıntılarını dile getirdiler.

ARENA’DA ARBEDE ÇIKTI

- Galatasaray ile Başakşehir arasında Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanan karşılaşmanın son dakikalarında Chedjou ile Erol Bulut arasında yaşanan gerginlik, maç bitiminde soyunma odası koridorlarına taşınmıştı.

NEDEN SAHAYA GEÇ ÇIKILDI

- Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki mücadelenin ikinci yarısının geç başlaması, haftanın en çok tartışılyan konularından biri olmuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler