SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lucescu konuştu! Fenerbahçe...

Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna'dan ayrılmayı düşündüğünü söylerken, Fenerbahçe dedikodularına da açıklık getirdi.

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i çalıştıran ve adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anılan Mircea Lucescu, Romanya basınına verdiği röportajda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağı iddiası ortaya atılan Mircea Lucescu, Fenerbahçeli yetkililerle görüşmediğini söylerken, kariyerine Ukrayna'da devam etmeyeceğinin de sinyallerini verdi.

"FENERBAHÇE VE TÜRKİYE'DEN..."

"Çıkan haberler doğru değil. Fenerbahçe ya da Türkiye'den kimse ile görüşmedim. Benim adıma da kimse görüşmedi. Türkiye'deki gazetecilerin bu konuda beni niye sürekli kullandıklarını anlamıyorum. Şuan buradayım ve işimi daha iyi yapmaya çalışıyorum."

"AYRILMAK ZORUNDA KALABİLİRİM"

"Ukrayna'da zor günler geçiriyoruz. Evimiz yerine sürekli başka statlarda oynamaktan yoruldum. Politik durumlar beni Ukrayna'dan ayrılmak zorunda bırakabilir. Sadece politik de değil, sportif durumlar da... Bu sezon artık yeniden Dinamo Kiev karşısında avantajı elimize almamız çok zor. Bu haftadan sonra D.Kiev'i geçebileceğimizi düşünmüyorum. Son dakika kayıpları bizim için büyük sıkıntı oldu."

"HENÜZ KARAR VERMEDİM"

"İnsanlara verdiğim sözler benim onurum. Bu nedenle Shakhtar ile sözleşmemi uzatmıştım. Ve her şeyi bir anda silemem. Ukrayna'da yaşamak tehlikeli. Gitmeyi düşünüyorum. Ama henüz kesin bir karar veremedim ne yapacağım konusunda..."

Fenerbahçe Kulübü de gün içerisinde Mircea Lucescu haberlerini yayınladığı bir bildiri ile yalanlamıştı. (sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler