SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diego'yu oyuna Emre aldırmış

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçta Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişikliği için Emre Belözoğlu'na başvurduğu konuşulurken Rıdvan Dilmen, Kuyt-Diego değişikliğini masaya yatırdı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe, Sow’un uzatma anlarında attığı golle ezeli rakibi Beşiktaş karşılaşmasında 1-0 galip gelirken zirvedeki puan durumu da iyice kızıştı.

Derbi sonrası NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, zorlu mücadeleyi %100 Futbol'da yorumladı.

Maçın ardından karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Kuyt'ın sakatlanmasının ardından oyuna giren Diego'nun değişiklik öncesinde yaşanan İsmail Kartal-Emre Belözoğlu diyalogunu masaya yatırdı.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122315/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-besiktas-macindan-kareler-154494-myspor)

Dilmen, "İsmail Kartal Bekir İrtegün’ü oyuna almaya hazırlanıyordu. Ancak Emre ile sorduktan sonra sanırım vazgeçti ve Diego’yu sahaya sürdü. Böyle bir durum yoksa özür dileriz. Ama gerçekçi konuşmak gerekirse vaziyet böyle” ifadelerini kullandı.

"EMENİKE'NİN DEVAM ETMESİ ZOR"

Rıdvan Dilmen, Mücadelenin ilk yarısında kaçırdığı net bir gol pozisyonunun ardından taraftarın yoğun tepkisiyle karşılaşan ve ardından formasını çıkartarak oyunu terk etmek isteyen ama İsmail Kartal tarafından yeniden oyun alanına gönderilen Emenike için, "Emenike'nin bundan sonra Fenerbahçe'de devam etmesi zor" ifadelerini kullandı.

Dilmen, ayrıca maçın hakemi Fırat Aydınus'un Emmanuel Emenike ile Emre Belözoğlu'na sarı kart göstermeyerek hata yaptığını da ifade etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler