SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fırat Aydınus: Emenike'yi görmedim

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbinin hakemi Fırat Aydınus, Emenike ve Emre'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-0 sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle sona eren mücadelenin hakemi Fırat Aydınus, 360 TV'de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Fırat Aydınus'un maç sonunda Telegol programı muhabirine, Emenike'nin pozisyonuyla ilgili olarak; "Her forma çıkartılması sarı kart değildir. Emenike kendi taraftarına yapıyor. Dışarı ise çıkması sarı kart. Ama 4. hakem görmemiş, beni uyarmalıydı. 4. hakeme çok kızdım." dediği ifade edildi.

Fırat Aydınus'un Emre Belözoğlu'nun Slaven Bilic'e küfür ettiği iddia edilen pozisyonda ise; "Emre'nin küfür ettiğini duymadım. Yardımcım da duymamış." yorumunu yaptı.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122315/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-besiktas-macindan-kareler-154494-myspor)

AKILLARI KARIŞTIRAN O GÖRÜNTÜ!

Fırat Aydınus'un açıklamalarından sonra Lig TV kameralarına takılan bu pozisyon ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. (sporx)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler