SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erman Toroğlu bombaladı! Emre...

Erman Toroğlu, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı hakkındaki yazısında sert sözler kullandı. Emre Belözoğlu'nun 'teknik direktörden, başkanından ve bazı spor yazarlarından torpilli' olduğunu söyleyen Toroğlu, Diego için de 'yetim' sıfatını kullandı...

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

İşte Erman Toroğlu’nun Sabah'taki yazısındaki ilginç bölüm:

Fenerbahçe’de kadro seçimi ve yapımı ‘adaletli’ değil… Emre sahte oynuyor.

Özeti en başta yapalım, fazla uzatmayalım; “Gençlerbirliği kaybetseydi, futbol adına yazık olurdu.” 90 dakika boyunca F.Bahçe oyunun direksiyonunu eline alamadı.

Mehmet Topal koşuyor, hücumda da defansta da ayağını ve elini uzatmaya kalkıyor, tamam!

Gol attı ama rakip defansın arasına böyle bir maçta en az 3-4 tane hücumcularına top atabilmeli. Ya da orta alandan gelip kaleye en az 3-4 şut atabilmeli. Hadi o ‘bir tane gol attı’ diyelim, araya girip! Peki Emre ne yaptı?

O teknik direktörden, başkanından ve bazı spor yazarlarından torpilli; dokunulmazlığı var! Yürüye yürüye sahte oynuyor. Ama oynuyor! Diego yetim çocuk! Ne babası var, ne annesi…

Gurbet ellerde ıslık çalarak, eşeğini arıyor ve biliyor ki teknik direktör onu bir yerde oyundan alacak.

Ancak şapkadan bir kaç kuş çıkarırsa, devamlı oynayacak.

Onu da biliyor! Yani Fenerbahçe’de kadro seçimi ve yapımı “adaletli” değil.

[Maçtan kareler-![Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçından kareler](http://img7.mynet.com/spr_galeri/2014/gencler_fb/1.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/genclerbirligi-fenerbahce-macindan-kareler-154457-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler