SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsmail Kartal derbi için iddialı

Fenerbahçe'nin hocası, taraftar desteği ile Galatasaray'ı yenmek istediklerini belirtti, "Futbolcularım görev ve sorumluluklarının farkındalar. Tek düşüncemiz galibiyet. Başka bir sonucu aklımıza getirmiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbi öncesi oldukça iddialı mesajlar verdi.

Milliyet'in haberine göre, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden Sarı - Lacivertli ekibin hocası, galibiyetin dışında başka bir sonucu düşünmediklerini ifade etti.

Kartal, "Derbinin önemini söylemeye gerek yok sanırım. Futbolcularım görev ve sorumluluklarının farkındalar. Taraftarımızın desteği ile Galatasaray’ı yenmek istiyoruz. Bu maçta bizim ayaklarımız titremez. Çünkü psikolojik üstünlük bizde. Tek düşüncemiz galibiyet. Başka bir sonucu aklımıza getirmiyoruz. Burası Kadıköy, buradan çıkış yok. İnşallah pazar günü maçı alacağız" dedi.

SÜRPRİZ OLACAK

Teknik Direktör İsmail Kartal, derbi için her türlü planı yaptıklarını ifade etti, “Rakibimizin yapacağı sürprizlere oyun içinde hazırlıklıyız. Elbet bizim de sürprizlerimiz olacak” diye konuştu. Kartal, takımın iyi futbol oynamasına rağmen sayısız gol fırsatı kaçırmasıyla ilgili ise “Van Gaal’ın bir sözü var. İki hafta önce söylemişti. Bazen saha içinde herşeyi yapmak yetmiyor. Önemli olan sonuçtur, goldür. Bu söz tam da bizim durumumuzu özetliyor” ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli ekibin hocası kötü oynadıkları eleştirilerine katılmadığını belirterek, “Kimse Fenerbahçe, kötü oynayarak puan kaybetti diyemez. Puan kaybettiğimiz maçlarda sizlere istatistiğimizi söylesem inanamazsınız. Bu maçlarda elimizden gelen her şeyi yaptık ancak istediğimiz golleri bulmadık. Konya maçında eksiğimiz vardı ve kadro yapısını kurarken bu eksikliklerden dolayı zincirleme devam eden aksaklıklar oldu” dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı kim oynarsa oynasın temel felsefelerinin hücum olduğunun altını çizerek, “Bir oyun felsefemiz var. Kimin oynadığı önemli değil. Gördünüz işte genç oyuncularımız oynasa da biz hücumu düşünen belli bir oyun şablonu olan bir takımız” değerlendirmesinde bulundu.

Kartal son olarak bazı futbolcuların bireysel performanslarını da teraziye koydu ve “Emenike maç içinde rakibi çok yıpratıyor ama dört gol bulması az. Diego çok çalışıyor. Topuz’u gördünüz iyiydi. Ayrıca Serdar da Mersin maçının iyilerindendi. Futbolcularımın performansından memnunum" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler