SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torku Konyaspor - Fenerbahçe (CANLI)

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE

STAT: Torku Arena

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Erdinç Sezertam, Hakan Yemişken

YAYIN: Ligtv ve Mynet Canlı Anlatım

İLK 11'LER

TORKU KONYASPOR: Kaya, Ömer Ali, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Mahlangu, Djalma, Mehmet Güven, Uğur, Torje, Hasan Kabze

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Bekir, Egemen, Kadlec, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Meireles, Sow, Kuyt, Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

AMAÇ DERBİYE MORALLİ ÇIKMAK

Ligdeki son maçında sahasında Akhisar Belediyesor'a 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, Torku Konyaspor'u yenerek, gelecek hafta Galatasaray ile oynayacağı derbiye moralli çıkmak istiyor.

Fenerbahçe, 21. hafta sonunda 14 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi ve 46 puanla 3. sırada bulunuyor. Torku Konyaspor ise 6 galibiyet, 5 beraberlik, 10 yenilgi ve 23 puanla 14. sırada yer alıyor.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 4 futbolcu derbi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Meireles ve Kadlec, maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 23. haftada Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Ceza sınırında bulunan oyunculardan Hasan Ali Kaldırım, sakatlığı nedeniyle yarın oynayamayacak.

FENERBAHÇE'DE 2 CEZALI, 2 SAKAT

Fenerbahçe'de Torku Konyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyunculardan dolayı 4 eksik bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde cezalı olan Volkan Demirel ve Caner Erkin, sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım, maçta forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE'DEN 27'DE 25

Fenerbahçe ile Torku Konyaspor, ligde 28. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de ilk kez 1988-89 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 27 maçta karşılaşan Torku Konyaspor, sadece 2 kez galip gelebildi.

Fenerbahçe, rakibiyle yaptığı 27 lig maçından 25'ini kazandı. Sarı-lacivertli ekip, rakibine karşı ilk mağlubiyetini 2004-05 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından aldı. Son hafta mücadelesinde rakibine deplasmanda 4-2 yenilen Fenerbahçe, geçen sezon, bu sefer ilk haftada yine dış sahada 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-2'lik yenilgi aldı. Fenerbahçe'nin ligdeki toplam 85 golüne, Konyaspor 30 golle yanıt verebildi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler