SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Fenerbahçe taraftarı nankör!'

Fenerbahçe'de en çok eleştirilen isimlerin başında gelen Emmanuel Emenike hakkında ağabeyi Ebuka'dan çarpıcı açıklamalar geldi...

Fenerbahçe formasıyla bu sezon beklentilerin altında kalan ve kaçırdığı gollerle sarı lacivertli taraftarların tepkisi ile karşılaşan Emmanuel Emenike hakkında ağabeyi Ebuka'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Afrika basınına konuşan Ebuka, Emenike'nin Fenerbahçe taraftarlarınca yuhalanmasından dolayı hayal kırıklığına uğradını dile getirerek, "Fenerbahçe taraftarları Emenike'ye karşı nankör ve saygısız. Taraftarların negatif duygularının, Emenike'nin gol kısırlığında payı var" ifadesini kullandı.

Emenike'nin ağabeyi şöyle devam etti: "Emenike, hem saha içinde hem saha dışında, kulüp ve taraftarlar için her şeyini veren bir oyuncu. Taraftarların tek yapabildiği, elinden gelenin en iyisini yaptığı ortada olmasına rağmen ona hakaret etmeye devam etmek. Gerçek şu ki, Emenike mutlu değil. Taraftarlar, gol atsa bile onu takdir etmiyor. Fenerbahçe ne zaman evde oynasa, Emenike; taraftarların yuhalamalarının hedefi oluyor"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler