SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emenike: Yıldız olduğumdan...

Fenerbahçe'de son haftaların tartışılan ismi Emenike takım toplantısında kendisini savundu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın her hafta zorunlu olarak yaptırdığı "toplantılar"ın bu haftaki bölümü Çarşamba'dan Pazartesi'ye alındı.

Volkan ve Emre'nin düzenlediği "takım" toplantısına her zaman olduğu gibi yine sadece futbolcular katıldı. Bu toplantıda yine tüm futbolcular içlerinde ne varsa ortaya döktüler. En fazla tepkiyi yine Emenike alırken, Nijeryalı oyuncu ise, "hanginiz benim kadar küfür ve hakaret yiyor. Hanginiz benim kadar göz önündesiniz. Bu takımın yıldızı ben olduğum için göze ben batıyorum. Bu da üzerimde baskıya neden oluyor. Ben de bunu atlatmaya çalışıyorum" sözleri ile kendisi savundu.

KARTAL, EMENIKE İÇİN YOBO'DAN YARDIM İSTEDİ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Emmanuel Emenike'ye yardım etmesi için özel bir isimden yardım istedi. Joseph Yobo, Emenike'yi, Kardemir Karabükspor'da oynarken keşfeden ve Nijerya Milli Takımı'nın hocası Samson Siassia'ya milli takıma alması için baskı yapan isimdi. Kartal'ın daha önce beraber çalıştığı ve şu anda futboldan uzak ülkesinde siyasetle uğraşan Yobo'yu aradığı ve Emenike'ye mental anlamda destek vermesini istediği bildirildi.

MEIRELES EMENIKE'YE BÖYLE TAKILDI

Bu arada Emenike'nin Meireles'in attığı golden sonra takım arkadaşlarının kutlamasına katılmamasının devre arasında soyunma odasında konu olduğu bildirildi. Portekizli oyuncunun, Emenike'ye, "sen de gol at ben de sevinmeyeceğim" diyerek takıldığı diğer takım arkadaşlarının da Emenike'ye devre arasında destek verdiği öğrenildi. (fotospor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler