SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım ve taraftarlar arasında gerilim

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile oynayacağı maçı için Gaziantep'e giden Fenerbahçe kafilesi, bir grup taraftar tarafından protestoyla karşılandı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, protestocu taraftarla ve emniyet güçlerine büyük tepki gösterdi. Taraftarların üzerine yürüyen Yıldırım'ı, emniyet güçleri engelledi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın (14 Şubat) oynanacak Gaziantepspor maçı için Gaziantep'e geldi. Takımı karşılayan Genç Fenerbahçeliler grubunun, takımla birlikte kente gelen kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etmesi üzerine gergin anlar yaşandı. Kendisini protesto edenlere "Terbiyesizler" diyen ve taraftarın üzerine yürümesini engelleyen polislere de kızan Aziz Yıldırım, diğer yöneticiler tarafından sakinleştirildi.

"AZİZ YILDIRIM İSTİFA" SESLERİ

Gaziantepspor maçı için tarifeli uçak ile Gaziantep'e gelen Fenerbahçe takımı, havalimanında taraftarlar tarafından karşılandı. Kafilenin gelişi sırasında yolcu çıkış salonunda bekleyen ve "Aziz Yıldırım istifa" diye slogan atan Genç Fenerbahçeliler grubu üyelerine ise Aziz Yıldırım tepki gösterdi. Aziz Yıldırım, aleyhine slogan atanlara "Terbiyesizler" diye karşılık verdi. Yıldırım, daha sonra slogan atan gruptaki taraftarların yanına gitti ve "Çıkın buradan" diye bağırdı.

"FENERBAHÇE BABANIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL" SÖZÜ ÖFKELENDİRDİ

Aziz Yıldırım, geçtiği noktada polislerin arkasında duran ve kendisini protesto eden bir grup taraftarı dışarı çıkmaları için eliyle itmeye çalıştı. Bu sırada grupta bulunan genç bir taraftar Yıldırım'a, "Fenerbahçe babanın çiftliği değil" dedi. Bu söz üzerine öfkelenen Yıldırım, kendisine karşılık veren taraftarın yanına gitmek istedi. Aziz Yıldırım'ın bu girişimi polisler tarafından engellenirken, taraftarlar ise dışarı çıktı.

POLİSE DE TEPKİ GÖSTERDİ

Aziz Yıldırım, bu sırada kendisini sakinleştirerek engellemeye çalışan polislere de tepki gösterdi. Polislerin kendisini tutmasına sinirlenen Yıldırım, "Bir dakika dursanıza. Siz kimsiniz ya" diye tepki gösterdi. Yıldırım daha sonra polislere taraftarlar ile görüşmek istediğini söyledi.

TARAFTAR BİLET FİYATLARINDAN ŞİKAYET ETTİ

Polislerin ve diğer yöneticilerin sakinleştirdiği Aziz Yıldırım, salondan çıktı ve dışarıda kendisine tepki gösteren bazı taraftarların yanına gitti. Taraftarlar, yanlarına gelen Yıldırım'a bilet fiyatları ile ilgili tepki gösterdi. Bu tepkiye, "Ben mi yaptım?" diye karşılık veren Yıldırım, bir süre taraftarlarla konuştuktan sonra beraberindeki yöneticiler ile birlikte otobüsle konaklayacağı otele hareket etti. Genç Fenerbahçeliler grubu üyeleri ise Aziz Yıldırım'ı kendilerini tribünlere almadığı için protesto ettiklerini söyledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler