SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atletico Madrid Alper'in peşinde

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in Türkiye açılımı devam ediyor!

Geçen sezon sonunda Burak Yılmaz'ın transferi için Galatasaray ile pazarlık masasına oturan ve 5 milyon avroluk bir teklif sunan Atletico Madrid, bu girişiminden sonuç alamamıştı!

Burak Yılmaz girişiminden hüsranla ayrılan Atletico, Türkiye ısrarından vazgeçmedi ve Ozan Tufan'ın ardından bu kez de Alper Potuk'u listesine aldı. Arjantin, Brezilya, Hollanda, Fransa ve Hırvatistan merkezli görev yapan Atletico Madrid scout ekibi, bu sezon Türkiye'de de 14 maçı takip etti. Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk'u da 'takip edilecekler' listesine ekleyen Atletico scout ekibi, milli futbolcunun tüm istatistiki, performansı bilgilerinin yanı sıra kariyerinin başından bu yana geçirdiği sakatlık evreleri hakkında da bilgi toplamaya başladı.

Son dönemde yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken Alper Potuk için 8 milyon avroluk bonservis bedeli belirleyen Fenerbahçe Yönetimi, Atletico Madrid cephesinden kendilerine ulaşan herhangi bir teklifin olmadığı yönünde görüş bildirdi.

Alper Potuk'u sezon sonuna kadar takip edecek olan Atletico scout ekibi, gerekli raporların hazırlanmasının ardından milli futbolcuyu 'geçer not' verirse transfer süreci Atletico yönetimine aktarılacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler