SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabük'te olay pozisyon

Kardemir Karabükspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan bir pozisyon Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları arasında büyük yankı buldu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Mücadelenin 2-1 Fenerbahçe lehine devam ettiği 87. dakikada sarı lacivertli ceza alanı içerisinde Moussa Sow ile mücadeleye giren Karabüksporlu Tanju Kayhan'ın yerde kalmasıyla ev sahibi ekip penaltı bekledi.

Tribünler ve Karabüksporlu oyuncular hakem Cüneyt Çakır'a itiraz etti. Bu sırada karşılaşmayı takip eden Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar hakem Cüneyt Çakır'ın bu kararına büyük tepki gösterdi.

[Maçtan kareler-![K.Karabükspor-Fenerbahçe](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121961/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kkarabukspor-fenerbahce-154250-myspor)

DIRK KUYT İLE FURKAN ÖZÇAL ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Öte yandan, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ile Karabük'ün ara transferde Galatasaray'dan kiraladığı Furkan Özçal bir süre tartıştı.
İki oyuncunun omuz omuza verdiği mücadele sonrası taca çıkan topu alan Kuyt ile çizginin önüne gelen Furkan bir süre sözlü tartışma yaşandı. Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile maçın hakemi Cüneyt Çakır da tartışmanın olduğu bölgeye gelerek, gerilimin yükselmesini engelledi. Hakem Çakır her iki futbolcuya da küçük çaplı bir itirazda bulunduktan sonra taç atışıyla oyunun başlamasını sağladı.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler