SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe liderliğe demir attı

Süper Lig lideri Fenerbahçe Karabükspor deplasmanında da kazandı. Selçuk ve Emenike'nin attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup eden Sarı-Lacivertliler art arda 7. galibiyetini alarak puanını 42'ye yükseltti.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ...

K. KARABÜKSPOR 1 - 2 FENERBAHÇE

STAT: DR. NECMETTİN ŞEYHOĞLU

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Emre(Dk.33 Murat), Mabiala, Tanju, Sow (Dk. 80 Miranda), Musa (Dk. 75 Hakan Özmert), Traore, Erkan, Furkan, Viola

TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan (Dk. 66 Mehmet Topuz), Egemen, Alves, Caner, M.Topal, Selçuk, Diego (Dk. 84 Webo), Kuyt (Dk.72 Sow), Alper, Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

SARI KARTLAR: MAbiala, Erdem (Karabükspor)

GOLLER: Traore Dk.75 (K. Karabükspor) Selçuk Şahin Dk. 7, Emenike Dk. 58 (Fenerbahçe)

[Maçtan Kareler![K.Karabükspor-Fenerbahçe](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121961/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kkarabukspor-fenerbahce-154250-myspor)

Fenerbahçe mücadelenin başlama düdüğü ile birlikte etkili bir futbol ortaya koydu ve atakları ile rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Sarı-Lacivertliler tempolu futbolunun karşılığını 7. dakikada aldı. Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Diego, rakibini geçip pasını ceza alanı ön bölümündeki Selçuk'a verdi. Selçuk, ceza yayının hemen sağ tarafından sol köşeye yerden sert bir vuruşla skoru 1-0'a getirdi. Golün ardından ev sahibi ekip oyuna oyuna ortak olmaya çalıştı ancak İsmail Kartal'ın öğrencileri oyunun hakimiyetini sürekli ellerinde tuttular. İlk 45 dakikanın geri kalan kısmında iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına bu skor ile gittiler: 1-0.

Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile başlayan ikinci yarıda K. Karabükspor daha agresif, Fenerbahçe ise daha kontrollü bir oyun tercih etti. Konuk ekip kontra atakla skoru dengelemek isterken Emenike 58. dakikada ev sahibi ekibin hayallerini yıktı. Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ile Kuyt oyundan alındıktan sonra Mavi-Kırmızılı ekip Fenerbahçe ceza sahası etrafında daha çok görülmeye başlandı. 75. dakikada ev sahibi ekibin ayakta kalan en önemli ismi Traore farkı bire indirdi: 2-1.

Tolunay Kafkas bu dakikalarda Hakan Özmert gibi bir yeteneği de oyuna alınca K. Karabükspor oyundaki baskısını arttırdı. Kalan dakikalarda Tolunay Kafkas'ın öğrencileri rakip kaleyi yoklasa da sonuca gidemedi ve mücadele 2-1'lik skor ile sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler