SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabük'te de Volkan Demirel'e tepki

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Karabük'te kendisine küfür eden taraftarlarla tartıştı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Karabükspor-Fenerbahçe karşılaşmasında adeta ikinci TT Arena vakası yaşandı. Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'e Karabükspor tribünlerinden maç öncesi ısınırken küfür edildi. Tecrübeli kaleci, küfür eden taraftarları güvenlik görevlilerine şikayet etti. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda gergin anlar yaşandı...

İkinci TT Arena vakası

Hatırlanacağı üzere, TT Arena'da oynanan 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri, Türkiye-Kazakistan mücadelesi öncesi Volkan Demirel'e bir grup taraftar küfür etmiş, Volkan da eldivenlerini çıkarıp sahayı terk etmişti.

Daha sonra Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Arena'ya gelmişti. Bu esnada korumalar ile basın mensupları arasında arbede yaşanmış, bazı basın mensupları tartaklanmıştı.

[Maçtan kareler-![K.Karabükspor-Fenerbahçe](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2121961/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kkarabukspor-fenerbahce-154250-myspor)

Volkan taraftarı polise şikayet etti

Karşılaşma öncesi ısınma çalışmasını sürdüren Volkan Demirel'e kale arkası tribününden küfür edilmeye başlandı. Demirel bunun üzerine önce 6 pasa doğru yürüdü ve sonra kale arkasına doğru yöneldi. Kale arkasında duran polislerin yanına giden Volkan Demirel kendisine bireysel olarak küfür eden bir taraftarı polislere işaret etti ve şikayetçi oldu... Bunun üzerine polis o taraftarı tespit etti ve gözaltına almak üzere harekete geçti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler