SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsmail Kartal gemi alıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, gemicilik sektörüne giriyor. Tersane sahibi olan başkan Aziz Yıldırım'ı örnek alan Kartal, bir arkadaşıyla birlikte Tuzla Tersanesi'nde yapımı süren 2 bin 800 tonluk bir gemiye ortak oldu.

Sü­per Li­g’­in li­de­ri Fe­ner­bah­çe­’nin ba­şa­rı­lı tek­nik di­rek­törü İs­ma­il Kar­tal, baş­ka sek­tör­ler­de de ba­şa­rı­lı ol­ma­yı he­def­li­yor. Kar­tal bir or­tak­la, ge­mi­ci­lik sek­tö­rü­ne gi­ri­yor. Ku­lüp Baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rı­m’­ı ör­nek alan ve ay­nı sek­tör­de bu­lun­ma­ya ka­rar ve­ren Kar­tal, Tuz­la Ter­sa­ne­si­’n­de­ki ge­mi­si­nin ya­pı­mı­nın bit­me­si­ni sa­bır­sız­lık­la bek­li­yor. Kar­ta­l’­ın ya­pı­mı sü­ren tan­ke­ri, 2 bin 800 ton­luk. Tan­ker, pet­rol ta­şı­ya­cak. İs­ma­il Kar­ta­l’­ın or­ta­ğı ise Ana­do­lu Ka­va­ğı­’n­dan çok sev­di­ği es­ki bir dos­tu. Kar­tal, yıl­lar­dır za­ten Ana­do­lu Ka­va­ğı­’n­da ya­şı­yor.

AZİZ YILDIRIM’IN DA GEMiLERİ VAR

Baş­kan Aziz Yıl­dı­rım ise or­ta­ğı ol­du­ğu De­ar­san Ter­sa­ne­si­’nin ta­ma­mı­nı bir sü­re ön­ce sa­tın al­mış­tı. Baş­kan Yıl­dı­rı­m’­ın tan­ker­le­rin­den 10 bin 300 ton­luk olan­la­rı­nın iki­si­nin adı Sa­kar­ya ve Dum­lu­pı­nar. İki­si de 2008 ya­pı­mı. Kar­ta­l’­ın, baş­ka­nıy­la ay­nı sek­tör­de bu­lun­ma­sı ga­yet do­ğal. Za­ten tek­nik adam­lık­ta son dö­nem­de or­ta­ya koy­du­ğu per­for­mans or­ta­da. Ta­kı­mı git­tik­çe da­ha iyi se­vi­ye­ye ta­şı­yor. Ken­di­si­ni ka­bul et­ti­re­cek gi­bi gö­rü­nü­yor. Ta­kı­mın li­der ol­ma­sı çok önem­li. Eğer bu se­zo­nu şam­pi­yon ta­mam­lar­sa, İs­ma­il ho­ca yıl­lar­ca ta­kı­mın ba­şın­da ka­lır. Eze­li ra­kip­le­riy­le iç sa­ha­da oy­na­ma avan­ta­jı­nı elin­de bu­lun­du­ru­yor. Bu­nu kul­la­na­cak­tır.

(Bugün)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler