SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuyt'a çılgın teklif

Hollanda'da son günlerin en çok konuşulan haberleri arasında, Dirk Kuyt ve Feyenoord'a olası transferi yer alıyor. Ancak Fenerbahçe, Hollandalı emektarını bırakma niyetinde değil...

Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve ser- best kalacak olan Hollandalı yıl dıza, 1 yıllık mukavele önerecek. Ancak Fenerbahçe'nin amacı Kuyt'a 1 yıl daha Fenerbahçe'de forma giydirmek ardından da sportif direktör yada yardımcı antrenör olarak kulübe kazandırmak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bizzat görüştüğü Kuyt'a hatarı sayılır bir ücret ve ardından Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük teklif etti. Bu ilgi karşısında çok mutlu olan Hollandalı yıldızın, düşünmek ve ailesine danışmak üzere süre istediği öğrenildi. Ailesiyle İstanbul'da çok mutlu olan Kuyt'un aslında gönlünde yatan eski kulübü Feyenoord'da 1 yıl forma giyip futbolu Hollanda'da bırakmak. Ama en güzel yıllarını geçirdiği Fenerbahçe'den gelen sportif direktörlük yada yardımcı antrenörlük teklifi karşısında kayıtsız kalamayacağı ifade ediliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler