SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diego için geliyorlar

Fenerbahçeli yıldızın peşindeler Brezilya Serie A ekiplerinden Cruziero, takımdan ayrılan önemli isimlerin yerini, Fenerbahçe'nin yıldızı ile doldurmak istiyor.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego için, ülkesinden flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Brezilya Serie A ekiplerinden Cruzeiro, Al Ahli'ye transfer olacak Everton Ribeiro ve Çin'e giden Ricardo Goulart yerine kadrosuna katmak için 2 aday belirledi. Cruzeiro'nun listesindeki ilk ismin Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego olduğu ortaya çıktı.

Brezilya basınında çıkan haberlerde Cruziero'nun Diego için girişimlerini sürdürdüğü belirtilirken, yıldız oyuncunun babasının sözlerine de yer verildi. Diego'nun babası, Brezilya'dan olduğu kadar Avrupa'dan da oğlu için ilginin olduğunu doğrularken, transfer sorulması üzerine, ''Evet, ilgilenenler kulüpler var. Sadece Brezilya'dan da değil'' ifadelerini kullandı. Cruzeiro'nun Diego transferindeki en büyük engelin ise bonservis bedeli olduğu belirtildi.

Sezon başında bonservissiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Diego, sarı-lacivertli kulüpten yıllık 3.5 milyon Euro ücret alıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler