SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımpaşa - Fenerbahçe (CANLI)

İlk devreyi zirvede tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıya Kasımpaşa deplasmanında çıkıyor. Ligde son 5 maçını kazanan İsmail Kartal'ın öğrencileri, müthiş seriyi devam ettirmeye kararlı.

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV ve Mynet Canlı Anlatım

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Ceyhun Sesigüzel

İLK 11'LER

KASIMPAŞA:Isaksson, İlhan, Sancak, Erhan, Donk, Scarione, Alpaslan, Castro, Halil, Babel, Adem
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Diego Ribas, Alper Potuk, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

Sezonun ilk haftalarında kötü futbol ve alınan istikrarsız sonuçlar nedeniyle Fenerbahçe çok eleştirilmişti. Ancak İsmail Kartal’ın öğrencileri Balıkesir maçıyla birlikte çıkışa geçti. Peş peşe 5 galibiyetle zirveye çıktı. Özellikle son oynanan Mersin İdmanyurdu ve Başakşehir mücadelelerinde sergilenen futbol, izleyenleri mest etti. Lig arası, Fenerbahçe tam form tutmuşken geldi. İsmail Kartal, bu aranın takımın hızını kesmemesi için kamp döneminde elinden geleni yaptı. Lider, ligde bugün yeniden sahne alacak. Tek hedef, galibiyet serisini sürdürmek ve zirveyi korumak.

Kasımpaşa çok iddialı

“Ligin ilk bölümünde maç başına 2 puan ortalamamızın altında kaldık. İkinci yarıya bunu telafi edeceğiz” diyen Şota’nın Kasımpaşa’sı, Fenerbahçe zaferiyle devreye başlamak istiyor. Kaliteli kadrosuna rağmen henüz beklentileri karşılayamayan Lacivert- Beyazlılar, zorlu maç öncesinde son derece iddialı. Kasımpaşa, Fenerbahçe’yi devirerek Avrupa Ligi’ne katılma yolunda ne kadar iddialı olduğunu göstermek amacında.

Fenerbahçe'de sarı kart alarmı

Mehmet Topal ve Emre, sarı kart cezalısı oldukları için Kasımpaşa karşısında görev yapamayacak. İsmail Kartal, şu anda sınırda bulunan diğer öğrencilerine zorlu maç öncesi uyarıda bulundu. Kartal, Kuyt ve Meireles ile özel olarak görüşerek, “Bu kadar eksiğimiz varken, ikiniz de kart konusunda ekstra dikkatli olmak zorundasınız. Emre ve Webo sakat, Sow ise milli takımda. Eğer sizler de cezalı duruma düşerseniz, kritik maçlarda takımı zor durumda bırakırsınız” diye konuştu.

Fenerbahçe'de son dakika

İsmail Kartal, eksikler nedeniyle dertli. Moussa Sow milli takımda. Mehmet Topal cezalı. Emre Belözoğlu ise hem cezalı hem de sakat. Son antrenmanda Webo’nun da sakatlanması moralleri iyice bozdu. Kartal’ın elinde dar bir kadro kaldığı için seçim şansı pek yok. Ayrıca eksikler nedeniyle Sarı-Lacivertliler’in bu akşamki kulübesi, alışılmışın aksine zayıf olacak.

Kasımpaşa'da son dakika

Lacivert-Beyazlılar, son iki antremandan tam kadro çalıştı. Sezon başında dizindeki bağları kopan Eren Derdiyok da takımla idmanlara başladı. Herhangi bir cezalı da olmadığı için Kasımpaşa’da bir eksik yok. Ancak uzun bir sakatlık dönemi geçiren Eren’in, tam anlamıyla hazır hale gelmediği için bu zorlu mücadelenin kadrosunda yer alması beklenmiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler